Οι χωματερές, το ΕΣΠΑ και η καθαριότητα στο τελευταίο Δ.Σ. Τριφυλίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
117 συνεδριάσεις και 30 έκτακτες διεξήχθησαν την 5ετια στη Τριφυλία σύμφωνα με τον απερχόμενο πρόεδρο του οικείου Δημοτικού συμβουλίου στη συνεδρίαση της Τρίτης το βράδυ, στην τελευταία συνεδρίαση κατά πάσα πιθανότητα της απερχόμενης Δημοτικής αρχής για το καλοκαίρι.
Στον Απολογισμό του ο Πρόεδρος του Σώματος κ Καλκαβούρας ευχαρίστησε τους δημοτικούς συμβούλους και προέβη σε σχόλια για την θητεία του ευχόμενος σε παλιούς και νέους δημοτικούς συμβούλους.
Ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Κατσίβελας συνεχάρη τον νέο δήμαρχο λέγοντας ότι μετά τις εκλογές είχαμε εξελίξεις οπωσδήποτε ήταν η οριστική χρηματοδότηση για το αλιευτικό καταφύγιο Μαράθου, η ένταξη του ανοιχτού κέντρου εμπορίου στο ΕΣΠΑ και η δημοπράτηση έργων ύδρευσης στα Φιλιατρά.
Χωματερές και καθαριότητα κυριάρχησαν ξανά
Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης έθεσε το θέμα των χωματερών και των εργασιών καθαριότητας.
Απάντηση Κατσίβελα σε Ανδρινόπουλο για τη χωματερή στο Αλιμάκι ζητώντας εξουσιοδότηση για να ληφθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας του χώρου. Για την καθαριότητα επισήμανε ότι έγινε καθαρισμός αλλά η χωματερή στη περιοχή Καυκη γέμισε από υπολείμματα καλλιεργειών και θα γίνει νέος καθαρισμός.
Ο κ. Μπακούρος έθιξε το θέμα των δημοτικών δρόμων, τις προγραμματικές συμβάσεις καθώς και την οριστική επίλυση για το θέμα των χωματερών. Ζήτησε δημιουργικό διάλογο στο τέλος στο νέο σώμα που επέλεξε ο λαός της Τριφυλίας.
Ερωτήσεις έθεσαν για τρέχοντα θέματα μεταξύ άλλων η κα Πανουσιοπούλου, ο κ.Τσίγγανος, ο κ. Κουτσούλης και ο κ. Ασημακόπουλος.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ