Οι Anonymus Greece χάκαραν site Τουρκικού δήμου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε ιστοσελίδα Τουρκικού δήμου επιτέθηκαν οι Anonymus Greece με «στόχο» τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Πιο συγκεκριμένα, οι Anonymous Greece χάκαραν την ιστοσελίδα του τουρκικού δήμου Καζίμ Καραμπεκίρ, και έφτιαξαν μια φωτογραφία του Ερντογάν στην οποία του προσέθεσαν ροζ σκιά, ρουζ, κραγιόν αλλά και… σκουλαρίκια.

Παράλληλα στην επεξεργασμένη εικόνα, κυμάτιζε μια σημαία του gay pride ενώ συνοδευόταν με μια λεζάντα στην οποία ο Ερντογάν «σημείωνε»: «Είμαι ο Ερντογάν και είμαι ένας περήφανος gay».

Ωστόσο, δεν τους έφτανε μάλλον μόνο αυτό, καθώς προχώρησαν και σε άλλες εικαστικές παρεμβάσεις του Τούρκου προέδρου.«Γεια σας είμαι ο Ερντογάν και είμαι ένας γέρος ψεύτης», συνόδευε την φωτογραφία του ως «βαμπίρ» ενώ σε άλλη φωτογραφία απεικονίζεται να παίρνει τη μάσκα ενός γενειοφόρου: «Ο Ερντογάν βοηθά τους Κούρδους εναντίον του ISIS; Όχι, ο Ερντογάν σκοτώνει Κούρδους και βοηθά το ISIS. Ερντογάν είσαι ψεύτης», η λεζάντα της.

Τέλος, οι Anonymous Greece φρόντισαν στη συνέχεια να ποστάρουν τα κατορθώματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έτσι ώστε να γίνει ευρέως γνωστό το νέο διαδικτυακό τους «επίτευγμα».

Πηγή: iefimerida.gr