Ο Δήμαρχος στις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Συνεργασία με τη διοίκηση των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. είχε ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος κατά την επίσκεψή του την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023, στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβε ο Δήμαρχος, τις επόμενες ημέρες ξεκινά το έργο υγρομόνωσης και θερμομόνωσης στο πρώην Πολυκλαδικό, προϋπολογισμού άνω του 1 εκατ. €. Επίσης, όσον αφορά τα κτήρια των πρώην Δημοτικών Σχολείων σε Άνω και Κάτω Άμφειας, υπάρχει συνεργασία προκειμένου να εξασφαλιστεί επιπλέον χρηματοδότηση ώστε να υλοποιηθούν και πρόσθετες παρεμβάσεις. Σε ότι αφορά την ολοκλήρωση του έργου ψύξης – θέρμανσης στο Κλειστό Γυμναστήριο της «Τέντας» μένει η σύνδεση με το δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ.

Τέλος, ιδιαίτερη ήταν η αναφορά του κ. Βασιλόπουλου, όσον αφορά το Δημοτικό Σχολείο Βέργας καθώς υπάρχει πλέον μελέτη για τη μετατροπή του σε ένα ενεργειακά αυτόνομο κτήριο. Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 364.000 €, το οποίο -όπως τόνισε ο Δήμαρχος-, μετά από προσωπική παρέμβαση του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και με τη στήριξη του Προέδρου της ΚΤΥΠ Τίμου Κατσίπου και του Διευθύνοντα Συμβούλου του Οργανισμού Θανάση Γιάνναρη, στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. θα ενταχθεί προς χρηματοδότηση.