Ο Λυριντζής του Ευκλή τερμάτισε πρώτος στην 32η Σπαρτακιάδα – Εξαιρετικές επιδόσεις και από τους Κεφάλα και Ρήγα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Το περασμένο Σάββατο 2 Οκτωβρίου, τρεις αθλητές του ιστορικού καλαματιανού σωματείου Σ.Π.Ο.Κ. “Ο Ευκλής”, έλαβαν μέρος στην “32η Ποδηλατική Σπαρτακιάδα 2021”, οι οποίοι μάλιστα είχαν εξαιρετική επίδοση!
Συγκεκριμένα οι Αριστόδημος Κεφάλας, Νικόλαος Ρήγας και Φίλιππος – Κων/νος Λυριντζής μαζί με άλλους 270 ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα ξεκίνησαν από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο και διήνυσαν την απόσταση των 247 χλμ. ολοκληρώνοντας τη διαδρομή μπροστά από το άγαλμα του Λεωνίδα στη Σπάρτη.
   Μετά από 8 ώρες και 20 λεπτά ο Λυριντζής του Ευκλή μαζί με τον αθλητή Γιώργο Νίνη της Άλφα Καλλιθέας αντίκρισαν πρώτοι τον τερματισμό λαμβάνοντας ως έπαθλο ένα στεφάνι από κλαδί ελιάς.
Ακολούθησαν οι: Κεφάλας και Ρήγας όπου ολοκλήρωσαν την απαιτητική διαδρομή σε 8 ώρες και 45 λεπτά.
   Με δήλωσή του ο Λυριντζής μας ανέφερε ότι μετά το “Σπάρταθλον” ακολουθεί πάντα η Ποδηλατική Σπαρτακιάδα, που διοργανώνει με απόλυτη επιτυχία η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών (Π.Ε.Π.Α.) και ο Δήμος Σπάρτης. Ήταν έντονο το συναίσθημα,  να τερματίζω πρώτος στην Σπάρτη και ένοιωσα, ότι συμμετέχω σε έναν ιστορικό αγώνα σπουδαίας διοργάνωσης.