Ο Ταΰγετος κερνάει και χορεύει … στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Ταΰγετος κερνάει και χορεύει …

Είναι ο τίτλος της εκδήλωσης με την οποία αποχαιρετάει το 2017 η Κεντρική Αγορά Καλαμάτας.

Η εκδήλωση που πραγματοποιείται το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017 στις 9.30 το πρωί στο χώρο πώλησης Βιολογικών Προϊόντων της Κ.Α.Κ. περιλαμβάνει μουσική και τραγούδια από το συγκρότημα «Σπονδές», παραδοσιακούς χορούς από το Σύλλογο Απανταχού Λαδαίων και κεράσματα.

Τα κεράσματα θα είναι προσφορά των πολιτιστικών συλλόγων Αλαγονίας, Αρτεμισίας, Καρβελίου, Λαδά, Νέδουσας και του Λαογραφικού Συλλόγου «Η Κουτσαβίτικη  Φορεσιά».

Ειδικότερα προβλέπεται να μοιραστούν στους επισκέπτες της Αγοράς χόντρος, κουταλίδες, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, χαλβάς και τσίπουρο καυτό με μέλι.

Επίσης υπενθυμίζεται πως και αυτό το Σάββατο το πρωί θα βρίσκεται στην Κεντρική μας Αγορά ο Άγιος  Βασίλης για να δώσει χαρά στους μικρούς του φίλους.

Τέλος κατά τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας ΑΕ ΟΤΑ αποφασίστηκε ένεκα της οικονομικής ύφεσης που διέρχεται η χώρα να μην γίνουν αυξήσεις κατά το 2018 στα μισθώματα των καταστημάτων αλλά και των θέσεων πώλησης της Δημοτικής και Λαϊκής Αγοράς. Επίσης εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του οικονομικού έτους 2018 και το τεχνικό πρόγραμμα της Εταιρείας.