Παναγιώτης Νίκας: Παράπονο και πικρία για το σύστημα που επικρατεί

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Πικραμένος εμφανίστηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου  Παναγιώτης Νίκας στην σημερινή συνέντευξη τύπου, όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Χωρίς να μασάει τα λόγια του μίλησε ανοιχτά για σύστημα Σαμαρά και για την ανάγκη έγκρισης από τον πρώην Πρωθυπουργό για οποιαδήποτε θέση. Δεν είναι αρεστός ο νυν Περιφερειάρχης γιατί δεν ελέγχεται και δεν υπακούει.

Συνεχίζοντας είπε ότι οι εν ενεργεία περιφερειακοί σύμβουλοι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν όσον αφορά την εκ νέου υποψηφιότητά τους. Σημείωσε ότι η ουδετερότητα της περιφέρειας είναι δεδομένη και δεν θα ανεχθεί να χρησιμοποιηθεί η ιδιότητα τους για προεκλογικούς σκοπούς.

Στο αν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές ξεκαθάρισε ότι παρά την επιθυμία αρκετών πολιτών και την ευκολία συμπλήρωσης ψηφοδελτίου δεν θέλει να κάνει αυτά που κατηγορεί δηλαδή να διασπάσει. Σημείωσε δε ότι είναι τυχερός γιατί όσες φορές εκτέθηκε στο λαό έλαβε την έγκριση από αυτόν. Ζήτησε να τον αφήσουν “ήσυχο” τους μήνες που απομένουν ώστε να ολοκληρώσει όσα έχουν δρομολογηθεί και πρέπει να γίνουν και ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μην τον “νεκρολογούν” λέγοντας πόσο καλός ήταν.

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του χρησιμοποίησε τη φράση του Κωνσταντίνου Καραμανλή “Είναι μικρό το κακό αν χάσουμε κάποιες εκλογές, είναι μεγάλο το κακό όμως αν καταστρέψουμε τον αξιακό μας κώδικα”.