Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Στίβου Λυκείων: Ασημένιο Μετάλλιο η Χανδρινού

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με διακρίσεις για τους αθλητές του Μεσσηνιακού ολοκληρώθηκε το 62ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Στίβου Λυκείων Ελλάδας – Κύπρου.

Με την ασημένια Μαριδήμη Χανδρινού ολοκληρώθηκε στα Γιάννενα το 2ημερο 8-9 Μαΐου 2019. Ήταν μια διοργάνωση που χαρακτηρίστηκε από υψηλό επίπεδο συναγωνισμού και επιδόσεων. Στους αγώνες συμμετείχαν 5 αθλητές και αθλήτριες του Μεσσηνιακού οι οποίοι πραγματοποίησαν εξαιρετική αγωνιστική εμφάνιση.
Η Μαριδήμη Χανδρινού, περσινή νικήτρια του αγωνίσματος, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα σε μήκος με επίδοση 5,88μ. (ατομική επίδοση). Ο Γιώργος Βασιλογιαννακόπουλος κατετάγη 5ος στο τριπλούν, κάνοντας ατομικό ρεκόρ, με επίδοση 14,27μ. Την 5 η θέση κατέκτησε και ο Γιώργος Κούσκουλας στο μήκος καθώς έκανε άλμα στα 6,95μ. Ο Κυριάκος Μαγουλιανίτης πραγματοποίησε σπουδαίο αγώνα με ατομικό ρεκόρ και κατετάγη 6ος (58,68μ.). Η Κρίνα Δημητροπούλου, επανήλθε στην αγωνιστική δράση μετά από ένα σημαντικό διάστημα αποχής λόγω τραυματισμού, κατακτώντας την 8η θέση στον ακοντισμό με επίδοση 36,01μ.
Ήταν το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου, της τρέχουσας περιόδου, για τους αθλητές του Μεσσηνιακού. Όλοι τους, συνεχίζουν εντατικά την προετοιμασία τους για τα επερχόμενα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του καλοκαιριού. Στα Γιάννενα παρευρέθηκαν οι προπονητές του Μεσσηνιακού Άρης Τριανταφυλλόπουλος, Γιάννης Καλυβιώτης και Λούης Τσάτουμας.