Παν. Νίκας: Ενώνουμε και δε διχάζουμε

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε κλίμα πανηγυρικό πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Μαΐου η ομιλία του Παναγιώτη Νίκα στη Σπάρτη, στο Εκλογικό Κέντρο του Συνδυασμού «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο», όπου παρά τη βροχή, εκατοντάδες Λάκωνες έδωσαν το «παρών» για να στηρίξουν τον Παναγιώτη Νίκα και τους συνεργάτες του.

Ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας μίλησε, όπως το συνηθίζει άλλωστε, με ειλικρίνεια και αμεσότητα στις καρδιές των Λακώνων και ζήτησε συστράτευση και διάδοση του μηνύματος της Νίκης!
«Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας, εσάς τους αγαπημένους μου Λάκωνες, αυτόν τον περήφανο κόσμο, με την αξιοζήλευτη ιστορία, με το ξακουστό όνομα, που ξέρει να διεκδικεί αυτά που του αξίζουν! Μιλώ στις καρδιές σας! Είμαστε ομάδα ελπίδας, συνεργασίας, συμπόρευσης! Ενώνουμε και δε διχάζουμε και σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που είστε μαζί μας, τους Βουλευτές, τους Αυτοδιοικητικούς, τους πολιτευτές και τα στελέχη, που μας συμπαραστέκεστε σε αυτόν τον αγώνα και να σας υποσχεθώ ότι μαζί θα τα σχεδιάζουμε όλα! Οι συνεργάτες μου και εγώ είμαστε ομάδα που στόχος της είναι να εργασθεί σκληρά. Η φιλοδοξία μας είναι να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα δικά σας χρήματα! Οι πολύτιμοι πόροι πρέπει να διαχειρίζονται με σύνεση, έτσι ώστε να έχουμε οικονομικά αποτελέσματα και ανάπτυξη, που θα μας ωφελήσει όλους, τον αγρότη, τη νεολαία, τους αδυνάτους συμπολίτες μας, τον τόπο μας.

Αγαπημένοι μου Λάκωνες, μιλήστε με την ψήφο σας! Στις 26 Μαΐου η Σπάρτη, η Λακωνία και η Πελοπόννησος αλλάζουν σελίδα!
Πείτε όχι στην επιπολαιότητα, την ανικανότητα, την ασυδοσία, το ρουσφέτι, τη φανφάρα, την υποσχεσιολογία, την προπαγάνδα και τον ακραίο λαϊκισμό! Πείτε όχι στην οικογενειοκρατία και τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος!
Μπορούμε έναν άνθρωπο που μας εξαπάτησε το 2010, που μας εξαπάτησε το 2014, να του επιτρέψουμε να εξαπατήσει και πάλι τη Λακωνία και την Πελοπόννησο το 2019; Η απερχόμενη Περιφερειακή αρχή άφησε τη Λακωνία, που είναι γεμάτη φυσικές ομορφιές και ιστορικό πλούτο, με απαρχαιωμένο, επικίνδυνο και απαράδεκτο οδικό δίκτυο. Ανέκδοτο έγινε η Γέφυρα του Ευρώτα …, ανέκδοτο και η λειτουργία του Αρχαιολογικού Μουσείου, αφέθηκαν στην τύχη τους οι αγρότες μας, ανύπαρκτη η αντιπλημμυρική προστασία, η δακοκτονία, η πρόληψη, η κοινωνική μέριμνα…

Είμαστε εδώ γιατί πιστεύουμε σε εσάς, σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο! Ο Συνδυασμός μας αποτελείται από 12 ενεργούς και έντιμους πολίτες, οι οποίοι εκφράζουν και εκπροσωπούν ολόκληρη την κοινωνία, άνθρωποι του μόχθου, άνθρωποι με γνώσεις, εμπειρία, φρεσκάδα, διάθεση προσφοράς, αγάπη για τον τόπο και όρεξη για σκληρή δουλειά.
Είμαστε ομάδα συναντίληψης και συνεργασίας! Γιατί στα μεγάλα έργα και στις πραγματικές ανάγκες υπάρχει πάντα κοινός τόπος και συμφωνούμε όλοι!
Έχουμε προτεραιότητα τις δικές σας εντολές! Ο πολιτισμός και ο αθλητισμός, η ανάδειξη του σπάνιου πλούτου της Λακωνίας μας, όπως είναι τα Σπήλαια του Διρού, οι Καστροπολιτείες, μέτρα στήριξης του αγροτικού τομέα, φροντίδα για το οδικό δίκτυο, έργα πνοής που θα αλλάξουν για πάντα τις ζωές τις δικές μας και των παιδιών μας, αποτελούν μέρος του προγράμματός μας!