Παραδόθηκε μικρό λεωφορείο για τη μεταφορά ωφελουμένων του ΚΔΑΠΜΕΑ Δήμου Καλαμάτας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σήμερα, Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023, παραδόθηκε προς χρήση, μικρό λεωφορείο (όχημα τύπου van 9 θέσεων) το οποίο θα εξυπηρετεί τη μεταφορά ωφελουμένων του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία του Δήμου Καλαμάτας.  Σημειώνεται ότι το όχημα διαθέτει όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Υπενθυμίζεται ότι το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που απαιτήθηκαν για την προμήθεια του εν λόγω οχήματος προήλθαν από δωρεά ποσού 26.198 € της Λέσχης Lions Καλαμάτας «Νέστωρ» και του Παγκόσμιου Ιδρύματος Προσφοράς των Lions προς το Δήμο και τα υπόλοιπα από Δημοτικούς Πόρους.

Σε μία λιτή εκδήλωση, στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Καλαμάτας, παρουσία του Δημάρχου και αιρετών του Δήμου, καθώς και εκπροσώπων της Λέσχης Lions, τελέστηκε Αγιασμός από τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Μ. Μεσσηνίας, Αρχιμανδρίτη Φίλιππο Χαμαργιά.

Ακολούθως ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος ανέφερε, ότι υλοποιήθηκε μία ακόμα δέσμευση της Δημοτικής Αρχής, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο δωρεά της Λέσχης Lions, με σκοπό την ενίσχυση του έργου που προσφέρει η δημοτική δομή του ΚΔΑΠΜΕΑ.

Εκ μέρους της Λέσχης Lions στη τελετή παράδοσης του οχήματος, παρέστησαν οι πρώην Κυβερνήτες Μιχαήλ Κλεισαρχάκης και Άγγελος Πολυλάς, η Πρόεδρος της Λέσχης Lions Καλαμάτας «Νέστωρ» Ιωάννα Μουτεβελή, ο Αντιπρόεδρος της Λέσχης Παναγιώτης Σάμιτας και μέλη των Lions.