Παραλίγο να θάψουν λάθος άνθρωπο σε χωριό του Δήμου Τρίπολης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ένα μακάβριο λάθος παραλίγο να  οδηγήσει στον ενταφιασμό λάθος ανθρώπου, σε χωριό του Δήμου Τρίπολης.Το θλιβερό περιστατικό για τους συγγενείς συνέβη την Κυριακή 2 Ιουλίου.Μια ηλικιωμένη γυναίκα 84 ετών από το χωριό απεβίωσε στην Αθήνα. Συγγενείς και φίλοι προσήλθαν στην εκκλησία για την εξόδιο ακολουθία  και να δώσουν τον τελευταίο ασπασμό στο αγαπημένο τους πρόσωπο.

Ωστόσο, μόλις έφθασε η σορός στην εκκλησία και οι συγγενείς άνοιξαν το φέρετρο, διαπιστώθηκε ότι είχε γίνει λάθος και ότι η αγαπημένη τους δεν βρισκόταν μέσα σε αυτό. Τραγική φιγούρα, ο 90χρονος αδελφός της νεκρής ο οποίος ήταν παρών.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το γραφείο τελετών και έγιναν οι κατάλληλες ενέργειες. Τελικώς, εντοπίστηκε η άτυχη γυναίκα, τη σορό της οποίας παρέλαβαν οι συγγενείς στην Κόρινθο, όπου παρέδωσαν το φέρετρο που κατά λάθος είχε σταλεί στο χωριό.

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα η κηδεία να γίνει στις 20:00, ύστερα από αρκετή ταλαιπωρία για τους συγγενείς.

Ασφαλώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Από την άλλη πλευρά, η οικογένεια αντιλήφθηκε νωρίς το λάθος και απέφυγε τα χειρότερα, καθώς μια ενδεχόμενη εκταφή θα ταλαιπωρούσε πολύ τους συγγενείς της ηλικιωμένης.

 

πηγή