Παρουσίαση για το Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων Δήμου Καλαμάτας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στο πλαίσιο της εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) για το Δήμο Καλαμάτας, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση από τον ανάδοχο, αύριο Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00, μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνδεθούν και να παρακολουθήσουν την παρουσίαση στην ακόλουθη διεύθυνση: https://us02web.zoom.us/j/85837692195?pwd=V0RwbUNtN3BwK3JhdzlqNlBjVkUyZz09

Επισημαίνεται ότι παραμένει ανοιχτή η διαβούλευση για σχολιασμό στον ιστότοπο: https://sfhokalamata.wixsite.com/diavoulefsi .

Η διενέργεια της παρουσίασης, αλλά και της διαβούλευσης στοχεύει στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή της κοινωνίας κατά την κατάρτιση του Σ.Φ.Η.Ο., ώστε να υπάρξει η βέλτιστη χωροθέτηση των σημείων επαναφόρτισης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε θέλει να συμβάλλει με τις γνώσεις και τις απόψεις του να παρακολουθήσει την παρουσίαση και να συμμετέχει με πιθανές ερωτήσεις. Επίσης, όποιος επιθυμεί, μπορεί να επισκεφτεί τον ιστότοπο της διαβούλευσης, όπου θα βρει μια σύντομη παρουσίαση του Σ.Φ.Η.Ο. και χάρτη με τα σημεία και τα χαρακτηριστικά των φορτιστών.