Παρουσίαση Υποψηφίων «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 1 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ιστορικού Δημαρχείου Καλαμάτας η παρουσίαση πέντε ακόμα υποψηφίων του συνδυασμού «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας». Την παρουσίαση έκανε ο Δήμαρχος Καλαμάτας και επικεφαλής της παράταξης Θανάσης Βασιλόπουλος.

Ομιλία Δημάρχου Καλαμάτας και Επικεφαλής του Συνδυασμού

Καλησπέρα σας και σας ευχαριστώ για την παρουσία σας.

Όπως διαπιστώνετε, οι ανακοινώσεις του συνδυασμού μας συνεχίζονται με ταχείς ρυθμούς και η οικογένεια της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας» γίνεται ακόμη μεγαλύτερη.

Η συνεχής στήριξη που λαμβάνουμε από τους συνδημότες μας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε για να κάνουμε την Καλαμάτα ακόμα καλύτερη, ακόμη πιο φιλόξενη,  μία πόλη και ένα Δήμο που αξίζει κανείς να ζει και να δραστηριοποιείται.

Καθημερινά εργαζόμαστε εντατικά με σχέδιο και όραμα, ώστε να δικαιώσουμε τις προσδοκίες των συμπολιτών μας, με έργο στην πράξη.

Για την επίτευξη του στόχου μας, είναι καθοριστική η συνεργασία μεταξύ του κεντρικού Δήμου και των Κοινοτήτων, ο ρόλος των οποίων είναι ευδιάκριτος και ουσιαστικός.

Έτσι με χαρά σήμερα, καλωσορίζουμε στην παράταξη της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας» πέντε ακόμα υποψήφιους συμβούλους για τη Δημοτική Κοινότητα Καλαμάτας και συγκεκριμένα:

Αλεξόπουλος Δημήτριος

Ο Δημήτρης είναι απόφοιτος Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε επιχειρήσεις και φορείς της πόλης μας.

Είναι μέλος της Σχολική Επιτροπή Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Καλαμάτας και έχει διατελέσει μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης ΔΙΟΚΛΗΣ Α.Ε.

Ο Δημήτρης είναι επίσης Εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Καλαμάτας από το έτος 2019. Μάχιμος και ενεργός πολίτης, ο Δημήτρης εργάζεται καθημερινά με στόχο την επίλυση ζητημάτων που απασχολούν την Κοινότητα Καλαμάτας.

Γαλανάκης Δημήτριος

Ο Δημήτρης είναι τελειόφοιτος του τμήματος ηλεκτρολόγων της Σχολής Εργοδηγών Καλαμάτας.

Είναι ιδιοκτήτης του Κρεοπωλείου Γαλανάκης το οποίο λειτουργεί στην πόλη μας πάνω από τριάντα έτη.

Στη συνδικαλιστική του πορεία, έχει διατελέσει επί 32 έτη Πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Μεσσηνίας και επί 30 έτη μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών. Παράλληλα υπήρξε για πέντε έτη μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών – Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Νομού Μεσσηνίας (Ο.Ε.Β.Ε Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ) επί 32 συναπτά έτη μέχρι και σήμερα.

Στον πολιτιστικό τομέα είναι ιδρυτικό μέλος του χορευτικού τμήματος του συλλόγου «Κρητών Μεσσηνίας», ενώ έχει υπάρξει και δάσκαλος στο χορευτικό τμήμα του συλλόγου. Επίσης είναι ιδρυτής του πολιτιστικού Συλλόγου «ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ».

Έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας Ομοσπονδίας Μπάσκετ Πελοποννήσου (Ε.Ο.Κ) ενώ υπήρξε ιδρυτικό μέλος και αθλητής της «Καλαμάτας 80».

Είναι παντρεμένος με την Βασιλοπούλου Ελένη,  Δασκάλα και πατέρας τριών παιδιών.

Καραμούζης Νικήτας

Ο Νικήτας είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής του ΑΤΕΙ Πατρών, Τελειόφοιτος του Τμήματος Διοίκησης Οργανισμών και Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην ηθική φιλοσοφία όπως επίσης και στην δημόσια Διοίκηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Επίσης είναι υποψήφιος διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Εργάζεται ως υπάλληλος της αποκεντρωμένης διοίκησης Πελοποννήσου, στο τμήμα αδειών – διαμονής Ν Μεσσηνίας.

Έχει διατελέσει μέλος ΔΣ ΦΑΡΙΣ

Είναι μέλος της χορευτικής ομάδας του Λυκείου Ελληνίδων Καλαμάτας ενώ έχει διατελέσει Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Άγιος Ιωάννης ο Ριγανάς».

Λαμπροπούλου Γεωργία

Η Γεωργία είναι γεωλόγος-περιβαλλοντολόγος. Έχει σπουδάσει «Γεωλογία» στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έλαβε την ειδικότητα «Ειδικός Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (G.I.S.)» από το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Ν. Ιωνίας.

Από το 2009 διατηρεί μαζί με το σύζυγο της στην πόλη της Καλαμάτας μελετητικό γραφείο, το οποίο δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην περιοχή της Μεσσηνίας σε γεωλογικά και περιβαλλοντικά θέματα.

Είναι μέλος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας με συμμετοχή στην Επιτροπή Υδάτων του Παραρτήματος Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας.

Από τα φοιτητικά της χρόνια ασχολείται με το βουνό και την σπηλαιολογία γι αυτό και είναι μέλος της Ελληνικής Σπηλαιολογικής Εταιρείας.

Ασχολήθηκε ενεργά με τον εθελοντισμό ως μέλος των Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για διάστημα πέρα των δέκα ετών.

Τα τελευταία έτη δραστηριοποιείται στο χώρο της αθλητικής σκοποβολής με διακρίσεις στην κατηγορία της ως αθλήτρια στην Ελλάδα και με τον τίτλο του κριτή σε παγκόσμιες διοργανώσεις.

Είναι παντρεμένη με τον Βασίλειο-Θεόδωρο Παπαδογιωργάκη και έχουν μαζί έναν γιό.

Χουσέας Σταύρος

Ο Σταύρος είναι απόφοιτος του 6ταξίου Γυμνασίου Αρρένων Καλαμάτας και πτυχιούχος του Τμήματος Πληροφορικής και Ανάλυσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Δημοσίου ΙΕΚ.

Έχει εργαστεί μέχρι το έτος 2018 στην Τράπεζα Αττικής, και έχει διατελέσει και στη Γενική και Δωρική Τράπεζα. Επίσης, εργάστηκε ως υπεύθυνος Υγιεινής και Ασφάλειας των Αμερικανικών Βάσεων στην Ελλάδα.

Έχει διατελέσει ως ενεργό μέλος στο Σύλλογο Υπαλλήλων Τραπέζης Αττικής και  Αντιπρόεδρος  των εργαζομένων στις Αμερικανικές Βάσεις στην Ελλάδα.

Επίσης είναι Πρόεδρος της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης Ahepa, στο τμήμα Μεσσηνίας με την ονομασία Ahepa -Papaflessa.

Είναι αντιπρόεδρος των Εφέδρων Αξιωματικών Μεσσηνίας και εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Καλαμάτας από το έτος 2019..

Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Σακελλαροπούλου Ευτυχία, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο γιούς.

Εύχομαι σε όλες και όλους καλή επιτυχία.

Να ενημερώσω ότι οι ανακοινώσεις θα συνεχιστούν την προσεχή Παρασκευή με υποψηφίους του κεντρικού ψηφοδελτίου.

Σας ευχαριστώ.