Περηφάνια, χαρά και συγκίνηση στη βράβευση των μαθητών που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό ζωγραφικής του Ε.Ε.Σ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Ιουλίου 2021 η λιτή τελετή βράβευσης των μαθητών που διακρίθηκαν στον Διαγωνισμό Ζωγραφικής που διοργάνωσε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, για μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με θέμα «Μαθητές και Απόσταση» στον καιρό της πανδημίας.

Μαθητές από διάφορα μέρη της Ελλάδος βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην τελετή βράβευσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου, προκειμένου να παραλάβουν τα βραβεία τους από τον Τομέα Νεότητας του Ε.Ε.Σ για τα εξαιρετικά έργα που δημιούργησαν. Πρέπει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της τελετής τηρήθηκαν αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για τον κορωνοϊό.

Εξέχοντες πολιτειακοί και πολιτικοί παράγοντες παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και χαιρέτησαν με ιδιαίτερα θερμά λόγια την πρωτοβουλία του Ε.Ε.Σ, να διοργανώσει έναν τόσο μεγάλο μαθητικό διαγωνισμό εν καιρώ κορωνοϊού, καθώς και την προσπάθεια των 200 και πλέον μαθητών που συμμετείχαν, χρωματίζοντας με τα πινέλα τους τη μουντή καθημερινότητα που διαμόρφωσε η πανδημία.

Τέλος, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ευχαριστεί ιδιαίτερα τον ΕΣΑΚΕ, την Super League και τις ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ Ατρόμητος για την προσφορά αθλητικών ειδών και για την παρουσία αθλητών που παρέδωσαν βραβεία και αναμνηστικά δώρα στα παιδιά.

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: