Περιοδεία Γιώργου Κουμουτσάκου στην Τριφυλία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ολοκληρώθηκε η κομματική επίσκεψη περιοδεία στην Τριφυλία του Βουλευτή Β Αθηνών της Ν.Δ και Περιφερειακού τομεάρχη για την Μεσσηνία και την Λακωνία, Γιώργου Κουμουτσάκου, ο οποίος συναντήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας με αιρετούς, χωρίς όμως τελικά να πάρει γεύση από τα προβλήματα των κοινωνικών εταίρων, φορέων και πολιτών.

Την υποδοχή στο δημοτικό γραφείο έκανε ο Δήμαρχος Τριφυλίας παρουσία των αντιδημάρχων, του Γενικού γραμματέα του Δήμου αλλά και του πρώην Αντιπεριφερειάρχη κ. Π. Μαντά.

Ο Δήμαρχος Τ. Κατσίβελας καλωσόρισε σε ένα..δυνατό, παραγωγικό Δήμο τον αρμόδιο τομεάρχη, κάνοντας το περίγραμμα του Δήμου.

Τόνισε ότι “το παραγωγικό μοντέλο της περιοχής αποτυπώνεται σε 150 εκ. ευρώ ετησίως, με το δεύτερο μεγαλύτερο θερμοκηπιακό κέντρο της χώρας, αποτελεί το μεγάλο κέντρο παραγωγής ελαιολάδου με 26.000 τόνους, αλλά κυρίως αποτελεί κέντρο παραγωγής κηπευτικών μετά την Κρήτη” από την οποία κατάγεται ο τομεάρχης. Επίσης έκανε γρήγορες αναφορές για το λιμάνι, τον οδικό άξονα Καλονερό-Τσακώνα, την προσβασιμότητα σε πόλεις, αλλά και το Φιλιατρινό φράγμα το οποίο έχει ολοκληρωθεί αλλά λείπουν τα δίκτυα άδρευσης.

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…

Ο κ. Κουμουτσάκος άκουσε τα θέματα που τέθηκαν λέγοντας ότι “τα λόγια είναι ουσιαστικά και όχι τυπικά για να ακουστούν οι απόψεις των αιρετών” τονίζοντας ότι “έχει λάβει την εντολή από το Πρόεδρο του κόμματος να παρακολουθήσει τους 2 Νομούς τόσο σε κομματικό επίπεδο, όσο και το αναπτυξιακό κομμάτι που αποτελεί νούμερο 1 για τους πολίτες, αλλά και να δούμε το έμψυχο υλικό ώστε πριν την εκλογική μάχη να προστάξουμε άξια στελέχη που θα αποτελέσουν το αποτέλεσμα της νίκης” εκτιμώντας ότι “έχουμε μπει στην αντίστροφη μάχη για τις εκλογές, όχι όμως με λόγια χωρίς αντίκρισμα αλλά με συγκεκριμένες προγραμματικές θέσεις με την καλύτερη αξιοποίηση του έμψυχου δυναμικού που μπορεί να δώσει ο Νομός και ο Δήμος” για να συμπεράνει ότι “η λογική μας είναι ως κεντροδεξιός και φιλελεύθερος να ξεκινήσουμε από την περιφέρεια με πόλεις αναφοράς της Μεσσηνίας και μετά στο κέντρο του Νομού”.

ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ-ΤΣΑΚΩΝΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΥΠΟΣΧΈΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ..

Με αφορμή τις υποσχέσεις που δόθηκαν όπως υποστήριξε ο τομεάρχης της Ν.Δ. κ. Κουμουτσάκος από το Δημαρχείο Κυπαρισσίας τόνισε ότι “δεν θα κάνω αντιπολίτευση με αυτό, όμως θέλω να πω στο Δήμαρχο να κρατήσει στο μυαλό του κάτι” που ήταν ότι “ειδικά στην πολιτική όταν οι δηλώσεις προέρχονται από ανθρώπους με βαρύτατο πολιτικό παρελθόν, τελικά οι υποσχέσεις δεσμεύουν εκείνους που τις δέχονται όχι εκείνους που τις δίνουν”.
Για το θέμα πάντως το δρόμου θα επανέλθουμε σε άλλο ρεπορτάζ καθώς στο παρελθόν δηλώσεις είχαν γίνει τόσο από την εποχή του κ. Σουφλιά, το 2014 ο τότε υπουργός Υποδομών κ. Χρυσοχοϊδης σε βουλευτές, αργότερα του κ. Λαμπρόπουλου και πριν από καιρό του κ. Σπίρτζη…

Και το καλύτερο είναι ότι έχουν καταγραφεί….

O Βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους ως Περιφερειακός Τομεάρχης το απόγευμα της Πέμπτης θα απευθύνει χαιρετισμό στη συνεδρίαση της  διευρυμένης Νομαρχιακής Συνέλευσης Μεσσηνίας.

Ο κ. Κουμουτσάκος θα έχει επίσης συνάντηση με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο και θα παραστεί στις επίσημες εκδηλώσεις εορτασμού απελευθέρωσης της πόλης της Καλαμάτας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ