Περιοδεία του Αλέξη Χαρίτση στα χωριά του Αριστομένη – Ομιλία στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Μελιγαλά

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Αριστομένη του Δήμου Μεσσήνης, Μάνεση, Στέρνα, Αριστομένη, Στρέφη και Διόδια, περιόδευσε την Κυριακή το πρωί ο υποψήφιος Βουλευτής Μεσσηνίας και Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Χαρίτσης. Ο κ. Χαρίτσης συνομίλησε με τους κατοίκους που του έθεσαν τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος.

Το βράδυ της Κυριακής ο Αλ. Χαρίτσης παραβρέθηκε και μίλησε σε συγκέντρωση που διοργάνωσε η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Οιχαλίας, με την ευκαιρία των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του κόμματος στον Μελιγαλά

Ο Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επεσήμανε στην ομιλία του την ανάγκη πολιτικής αλλαγής, με την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές της 21ης Μαΐου και την δημιουργία προοδευτικής κυβέρνησης για δίκαιη ανάπτυξη για όλους, τονίζοντας τα ιδιαίτερα προβλήματα που απασχολούν τους αγρότες και την ανεπάρκεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη να τα λύσει. Παράλληλα χαρακτήρισε χαμένη 4ετία για την Μεσσηνία την περίοδο διακυβέρνησης της Ν.Δ., η οποία δεν κατόρθωσε να υλοποιήσει κανένα από τα μεγάλα έργα υποδομών που είχαν δρομολογηθεί τα προηγούμενα χρόνια και έχει ανάγκη ο νομός.

Το Σάββατο το απόγευμα ο Αλ. Χαρίτσης επισκέφθηκε στην Κεντρική Πλατεία της  Καλαμάτας τον ιδιαίτερα επιτυχημένο θεσμό του «Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων», που διοργάνωσε ο Δήμος Καλαμάτας σε συνεργασία µε το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, την Ένωση Ελλήνων Φυσικών και τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Ρομποτικής και Νέων Τεχνολογιών Καλαμάτας. Ο Αλ. Χαρίτσης περιόδευσε και παρακολούθησε από κοντά τις δημιουργίες των ομάδων μαθητών στους τομείς της ρομποτικής, των νέων τεχνολογιών και πειραμάτων φυσικής και δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του για την συνέχιση και την ενίσχυση αυτού του ιδιαίτερα επιτυχημένου θεσμού για την πόλη και την νεολαία.