Περιοδείες και εξαγγελία για τη ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΛΙΤΗ από τον Γ. Λάσκαρη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ξεκίνησαν τις περιοδείες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μεσσήνης ο επικεφαλής και συνεργάτες του ανεξάρτητου συνδυασμού «Επανεκκίνηση Δήμου Μεσσήνης».

Παράλληλα με τις προγραμματικές δηλώσεις που ανακοινώθηκαν επίσημα στην Μεσσήνη σε ανοικτή εκδήλωση, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Λάσκαρης και ομάδα συνεργατών του περιοδεύουν σε χωριά του Δήμου όπου και πραγματοποιείται ενημερωτική καμπάνια για τις προθέσεις του συνδυασμού.

Στο πλαίσιο των πρόσφατων περιοδειών έχει δοθεί έμφαση στην ενημέρωση των πολιτών για έναν από τους δέκα βασικούς στόχους που είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών μέσα από την δημιουργία της ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

Πρόκειται για μια νέα δυνατότητα όπου οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι και εκπρόσωπος του δημάρχου θα ενημερώνονται για την εξέλιξη των αιτημάτων που έχουν υποβάλλει οι πολίτες και θα είναι μια υπηρεσία που θα λειτουργεί με την βοήθεια του διαδικτύου ολόκληρο το εικοσιτετράωρο, αλλά θα υφίσταται και τηλεφωνική γραμμή.

Παράλληλη στήριξη θα αποτελέσει στο εγχείρημα αυτό, η δημιουργία αρμόδιας επιτροπής που θα επισκέπτεται με προγραμματισμό τις γειτονιές της Μεσσήνης και τα χωριά προκειμένου να καταγράφεται μια πλήρης εικόνα των προβλημάτων και των εξελίξεων τους.

Με τη ΓΡΑΜΜΗ ΔΗΜΟΤΗ και την εφαρμογή επιχειρησιακού προγράμματος για τη δημιουργία ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΠΟΛΙΤΗ θα επιτευχτεί ο συμβουλευτικός χαρακτήρας σε γραφειοκρατικά θέματα και η συμβολή στην μείωση των άσκοπων μετακινήσεων για τους πολίτες των πλέον απομακρυσμένων περιοχών.