Πετράκος: Οι πολίτες θα αποφασίσουν για τη ψήφο τους

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Οι πολίτες, είναι αυτοί που θα αποφασίσουν για τη ψήφο τους την επόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου, τόνισε σε δήλωσή του, ο επικεφαλής της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου»,  Θανάσης Πετράκος.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Πετράκου, έχει ως εξής:

“Οι υποψήφιοι και τα μέλη της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» ευχαριστούμε θερμά όλους τους πολίτες που ανεξάρτητα από ιδεολογική και πολιτική τοποθέτηση μας εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπήσουμε, στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.
Με σεβασμό σε όλους τους συμπολίτες μας που στήριξαν την προσπάθεια μας, η «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» τονίζει ότι θα ήταν προσβλητικό για τον κάθε ένα πολίτη που μας ψήφισε να του υποδείξουμε τι θα ψηφίσει την προσεχή Κυριακή 2 Ιουνίου 2019.
Σε όλους τους τόνους κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου τονίσαμε ότι οι κ.κ. Νίκας και Τατούλης που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών την ερχόμενη Κυριακή, εκφράζουν ο καθένας με τον δικό του τρόπο την ίδια νεοφιλελεύθερη πολιτική στην Περιφέρεια και βρίσκονται στην απέναντι όχθη από την «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου», η οποία θα συνεχίσει τον αγώνα απέναντι σε αυτές τις πολιτικές. Δεν κάναμε και δεν κάνουμε επιλογή διαχειριστών της καταστροφικής πολιτικής και θεωρούμε αυτονόητο ότι οι συμπολίτες μας που μας εμπιστεύτηκαν, είναι αυτοί που θα αποφασίσουν για την ψήφο τους και την ερχόμενη Κυριακή.”