Πολύωρη διακοπή νερού, από Κυριακή 26 έως Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Σύνδεσμος Ύδρευσης Δήμων Καλαμάτας-Μεσσήνης και Κοινοτήτων θα προβεί σε πολύωρη διακοπή νερού την ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ από ώρα 14.00 έως την ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ και ώρα 07.00.

Η διακοπή αφορά όλους τους καταναλωτές του συνδέσμου σε ΠΗΔΗΜΑ, ΑΡΙ, ΑΜΜΟ, ΑΝΘΕΙΑ, ΑΙΠΕΙΑ, ΑΙΘΑΙΑ, ΘΟΥΡΙΑ, ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ, ΑΝΤΙΚΑΛΑΜΟ, ΚΑΛΑΜΙ, ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΒΙΠΕ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΒΕΡΓΑ και στο μήκος όλης της παραλιακής έως την περιοχή των ΔΟΛΩΝ.

Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί λόγω εκτεταμένων επισκευών του κεντρικού τροφοδοτικού αγωγού που παρουσιάζει προβλήματα διαρροών αλλά και για την συντήρησή του ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Γίνεται έκκληση προς τους καταναλωτές να προβούν στην αποθήκευση νερού πολλές ώρες πριν τη διακοπή και να μην χρησιμοποιούν το δίκτυο κατά τη διάρκεια των επισκευών, έτσι ώστε να διατηρηθεί η υπάρχουσα υψηλή ποιότητα ύδατος.

«Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και τη συνεργασία σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι πράττουμε τα πάντα έτσι ώστε η περιοχή μας να μην αντιμετωπίσει υδροδοτικά προβλήματα τους δύσκολους μήνες που έρχονται, λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας», καταλήγει η ανακοίνωση του Συνδέσμου Ύδρευσης.