Προετοιμασίες για το Φιλιατρινό Καρναβάλι

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η Οργανωτική Επιτροπή του Φιλιατρινού Καρναβαλιού και οι τοπικοί σύλλογοι έχουν συναντηθεί για την προετοιμασία και το συντονισμό του φετινού καρναβαλιού.

Η μεγάλη παρέλαση των καρναβαλιστών θα γίνει την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, στις 18 Φεβρουαρίου 2018, στις 3:00 μ.μ., στην Κεντρική Πλατεία των Φιλιατρών με καρναβαλιστές από τα Φιλιατρά και τις γειτονικές πόλεις.

Το φετινό ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2018 συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου – Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, το Δήμο Τριφυλίας, την Κοινωφελή Επιχείρηση Δ. Τριφυλίας και την Καρναβαλική Επιτροπή.

Οι οργανωτές απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους Τριφύλιους όχι μόνο να παρακολουθήσουν την καρναβαλική παρέλαση αλλά να μεταμφιεστούν και να συμμετέχουν σ` αυτήν.

Στις τρεις καλύτερες συμμετοχές, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, θα δοθούν χρηματικά βραβεία. Επίσης σε κάθε ομάδα δεκαπέντε ατόμων και πάνω που θα λάβει μέρος, η Καρναβαλική Επιτροπή θα δώσει εκατό ευρώ για να αντιμετωπίσει μέρος των εξόδων της συμμετοχής της.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στο Δημοτικό κατάστημα Φιλιατρών.

Πληροφορίες μπορείτε να παίρνετε από τον κύριο Χαράλαμπο Καναλουπίτη (τηλέφωνο 6945414223) και την κυρία Παντελάκη Βιβή (τηλέφωνο 6972297936).