Σοκαρισμένη η Κυπαρισσία. Βαθιά οδύνη στην σχολική κοινότητα και στον Α.Ο.Κ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σοκαρισμένη από τον άδικο τραγικό χαμό των 3 μαθητών στο θανατηφόρο τροχαίο στην Τερψιθέα βρίσκεται η κοινωνία της Κυπαρισσίας, καθώς το μεσημέρι της Τρίτης έγινε η Εξόδιος Ακολουθία του πρώτου 15χρονου μαθητή στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στην Άνω Πόλη, όπου συμμαθητές του με μαύρα περιβραχιόνια κατέθεσαν στεφάνια και λουλούδια.

Ο Διευθυντής του ΕΠΑ.Λ. Κυπαρισσίας κ. Δημήτρης Δράκος συγκλονισμένος δήλωσε ότι “το τραγικό συμβάν για το σχολείο μας και την πόλη μας με τα 3 νέα παιδιά που χάθηκαν άδικα στο βωμό της ασφάλτου, προσθέτοντας βαρύ τίμημα στην αλυσίδα των θυμάτων των τροχαίων ατυχημάτων” για να προσθέσει ότι “τα παιδιά έφυγαν από το σχολείο, έφυγαν το πρωί, όπου ο ένας εκ των 3 πήρε το όχημα του πατέρα του με κατεύθυνση την εθνική οδό Κυπαρισσίας-Φιλιατρών όπου συνέβη η σφοδρή σύγκρουση με το φορτηγάκι”, λέγοντας ότι το τίμημα είναι πολυ βαρύ και το πένθος για την πόλη. Οι μαθητές όπως εξήγησε δεν είχαν δημιουργήσει πρόβλημα στο σχολείο με άψογη συμπεριφορά, δηλώνοντας έκπληκτος πως πήραν το αυτοκίνητο και έφυγαν καταλήγοντας ότι “δεν μπορεί να το καταλάβει ο ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη”.

Συμμαθητές των μαθητών άφησαν λουλούδια με την φωτογραφία των 3 φίλων σε ειδικό σημείο μνήμης στο σχολείο, με βουρκωμένα τα μάτια.

ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΡΩΪΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ – ΠΑΛΜΟΣ FM 90,5

ΑΔΙΚΗ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΛΕΕΙ ΤΟ 15ΜΕΛΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΛ- ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Ο Πρόεδρος του 15μελού μαθητικού συμβουλίου δήλωσε ότι “το 15μελές του σχολείου είναι συγκλονισμένο από την άδικη τραγική απώλεια των 3 συμμαθητών μας, δεν υπάρχουν πραγματικά λόγια να εκφράσουμε αυτό που αισθανόμαστε, η βαθιά οδύνη και το πένθος για τα νέα παιδιά που χάθηκαν, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλληπητήρια στην οικογένεια των παιδιών, Καλό Παράδεισο να έχουν”.


Ο Πρόεδρος του ΑΟΚ Νίκος Παππάς δήλωσε ότι “είναι βουβή πένθιμη μέρα στην πόλη καθώς τα 3 παιδιά ήταν στην Ακαδημία του ΑΟΚ, ποτέ δεν έδωσαν δικαιώματα, συλληπτήρια στους γονείς αλλά και τους φίλους τους, εμείς στηριζόμαστε στα παιδιά και ειλικρινά είναι κρίμα και άδικο που δεν πρόλαβαν στην ζωή τους ενώ παρών στην εξόδια ακολουθία είναι το Διοικητικό συμβούλιο της ομάδας”.

ΒΟΥΡΚΩΣΕ Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΔΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΜΑΘΗΤΗ

Βούρκωσε όλη η Κυπαρισσία με την σημαία στο ιστορικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας να είναι μεσίστια, κατά την Εξώδιο Ακολουθία του 15χρονου μαθητή που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης κάτω από βαθιά θλίψη και οδύνη.

Οι συμμαθητές του άτυχου νεαρού, μαζί με καθηγητές, εκπαιδευτικούς από άλλα σχολεία της Κυπαρισσίας και της περιοχής, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, πλήθος πολιτών, αποχαιρέτησαν για την τελευταία του κατοικία τον νεαρό που έφυγε πρόωρα από την ζωή, ενώ συγκλονιστικές ήταν οι στιγμές της οικογένειάς τους καθώς ο άτυχος νεαρός ήταν μοναχοπαίδι και η μητέρα του μια τίμια βιοπαλαίστρια.

Την Εξώδιο Ακολουθία τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας, ενώ δεκάδες συμμαθητές του με λουλούδια στα χέρια είπαν το τελευταίο αντίο.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού συλλόγου Κυπαρισσίας που εξέφρασε την βαθιά του θλίψη, αναβάλλονται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί στις αρχές του μήνα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ