Στην Καλαμάτα ομάδες έργου της Παγκόσμιας Τράπεζας για το παράλιο μέτωπο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Κλιμάκιο εμπειρογνωμόνων επιστημονικών ομάδων εργασίας  που συγκρότησε η Παγκόσμια Τράπεζα, στο πλαίσιο της συμμετοχής της πόλης στην πιλοτική φάση του Μηχανισμού Τεχνικής Βοήθειας για την Αειφόρο Αστική Ανάπτυξη στην Ελλάδα, βρίσκεται στην Καλαμάτα  σήμερα Πέμπτη 13 και αύριο Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023.

Υπενθυμίζεται ότι η δράση χρηματοδοτείται από τη Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

«Η ανάδειξη και αξιοποίηση ολιστικά του παράλιου μετώπου της Καλαμάτας αποτελεί μία από τις κύριες παρεμβάσεις για τις οποίες ο Δήμος μας θα λάβει τεχνική υποστήριξη από εμπειρογνώμονες ομάδας έργου της Παγκόσμιας Τράπεζας» τόνισε ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος μετά την πρώτη συνάντηση εργασίας στο Δημαρχείο Καλαμάτας που είχε νωρίς το πρωί σήμερα, με το εν λόγω κλιμάκιο.

Σημειώνεται ότι εκτός από τις συναντήσεις σε επίπεδο φορέων και υπηρεσιακών παραγόντων, αλλά και τη συλλογή στοιχείων και δεδομένων για την Καλαμάτα από τους μελετητές, απόψε μετά τις 19:30, στο πάρκο του Πανελληνίου, στο λιμάνι της Καλαμάτας θα πραγματοποιηθεί δράση συμμετοχικού σχεδιασμού.