Στην Καλαμάτα το Πανελλήνιο Παιδοδοντικό Συνέδριο το 2021

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, επισκέφτηκαν την Παρασκευή 3 Ιουλίου, η πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας Τζίνα Θεοδωροπούλου και ο ταμίας του Συλλόγου Άγγελος Τσορφόλιας.

Κατά τη συνάντηση έγινε γνωστό ότι το Πανελλήνιο Παιδοδοντικό Συνέδριο το 2021 θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Καλαμάτας, σε συνδιοργάνωση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας με την Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία. Το συνέδριο, όπως τόνισε ο Δήμαρχος θα υποστηριχθεί από το Δήμο. Ο προγραμματισμός είναι για το διάστημα 24-26 Σεπτεμβρίου 2021. Σημαντικό ρόλο στο να πραγματοποιηθεί το συνέδριο στην Καλαμάτα είχε ο Μεσσήνιος αναπληρωτής Καθηγητής Οδοντιατρικής του ΑΠΘ Κώστας Αραποστάθης.

Επίσης, πέραν μίας σειρά θεμάτων που αφορούν τη συνεργασία του Δήμου με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο, αναφορά υπήρξε και στη συμμετοχή στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας λόγω της παγκόσμιας ημέρας στοματικής υγείας, με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο να αναδεικνύει την πόλη της Καλαμάτας και τα τοπικά προϊόντα της μεσσηνιακής γης.