Στην “Κιβωτό του Κόσμου” ο Στάθης Αναστασόπουλος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με τον πατέρα Αντώνιο, τον δημιουργό του εθελοντικού Οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου», συναντήθηκε την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Στάθης Αναστασόπουλος στις εγκαταστάσεις που πρόσφατα λειτούργησαν στα Γιαννιτσάνικα, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του.

Ο πατέρας Αντώνιος ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για τον τρόπο λειτουργίας της νέας δομής, στην οποία φιλοξενούνται παιδιά κυρίως ύστερα από εισαγγελικό αίτημα. Στόχος της δομής είναι η ομαλή ένταξη των παιδιών στο κοινωνικό σύνολο, μέσα από τη διαδικασία της μόρφωσης, της εξειδίκευσης ενώ παράλληλα εφαρμόζονται προγράμματα συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού.
Επιπλέον στα άμεσα σχέδια της δομής είναι η επέκταση της εγκατάστασης με δημιουργία αθλητικού κέντρου και γεωργικής σχολής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη λειτουργία της δομής, συνεχάρη τον πατέρα Αντώνιο για το πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο που προσφέρει μέσα από την «Κιβωτό», έργο το οποίο στηρίζεται στον εθελοντισμό και στην προσφορά, δήλωσε δε ότι η Περιφέρεια είναι αρωγός στην προσπάθεια αυτή αλλά και σε κάθε προσπάθεια που οδηγεί σε κοινωνικά αναγνωρισμένο έργο.