Στο 2ο Messinia Forum συμμετείχε ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης  Γιώργος Αθανασόπουλος συμμετείχε στο 2ο Messinia Forum το οποίο  διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024, ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης συμμετείχε στο τραπέζι διαλόγου με θέμα «Προς ένα βιώσιμο μοντέλο ανθεκτικότητας για την ευάλωτη από κρίσεις τουριστική βιομηχανία».  Ο κ. Αθανασόπουλος αναφέρθηκε στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης, που αποτελεί στοιχείο της πολιτιστικής ταυτότητας του Δήμου μας και φιλοξενεί πολιτιστικές δράσεις ευρείας απήχησης, όπως το Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος, τις διημερίδες αθλοπαιδείας,  κ.ά. Έναν εμβληματικό τόπο που τυγχάνει πλέον παγκόσμιας αναγνώρισης, κάτι που ενισχύεται από τη Δημοτική Αρχή χρόνο με το χρόνο με δράσεις εξωστρέφειας.

Επίσης πρόσθεσε ότι ο Δήμος συνεργάζεται με τοπικές επιχειρήσεις  και φορείς οι οποίοι συμμετέχουν στις μεγάλες διοργανώσεις αλλά και σε εκθέσεις με στόχο την γνωστοποίηση των προϊόντων τους και την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Εξέφρασε επίσης τα συγχαρητήριά του στο Σύλλογο Εστίασης Μεσσηνίας για την άριστη διοργάνωση, τονίζοντας ότι κοινός στόχος όλων είναι η Μεσσηνία να αναδειχθεί ως ο καλύτερος τουριστικός προορισμός.

Ακολούθως επισκέφθηκε τα περίπτερα των επιχειρηματιών του Δήμου Μεσσήνης που συμμετείχαν στο 2ο Messinia Forum.