Συναυλία μουσικών συνόλων και δράσεις του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μια εξαιρετική συναυλία των μουσικών συνόλων του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν χθες, Τρίτη 20 Ιουνίου 2023, στο Αμφιθέατρο «Θ. Αγγελόπουλος» του Εργατικού Κέντρου  Καλαμάτας.

Οι μαθητές του Ωδείου κατάφεραν με ωριμότητα να αποδώσουν έργα εξαιρετικής σημασίας, με το κοινό να τους θαυμάζει και να τους επευφημεί.

Τονίζεται ότι οι δράσεις του Δ.Ω.Κ. συνεχίζονται σήμερα, Τετάρτη 21 Ιουνίου και τη Δευτέρα 26 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 21 Ιουνίου και ώρα 21:00, επίσης στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας (Αμφιθέατρο Θ. Αγγελόπουλος), θα τιμηθεί η Πανευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής, με μια συναυλία του Καλαματιανού Κουαρτέτου Εγχόρδων “Hemiolion” που φιλοξενείται από το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας. Οι Αντώνης Μαζιώτης & Μιχάλης Κουντούρης (βιολιά), Σοφία Αναγνώστου (βιόλα) και Διονύσης Κοτταρίδης (βιολοντσέλο) θα παρουσιάσουν έργα για κουαρτέτο εγχόρδων των L.v. Beethoven, J. Haydn και S. Barber και με την φιλική συμμετοχή του κιθαρίστα και καλλιτεχνικού Διευθυντή του Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας , Αντώνη Κουφουδάκη θα παρουσιάσουν και το διασκεδαστικό και ευφάνταστο κουιντέτο του L. Boccherini, “Fantango”. Γενική Είσοδος 5 ευρώ.

Τη Δευτέρα 26 Ιουνίου και ώρα 21:00, στην Κεντρική Σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας έρχεται η σειρά της Παιδικής και Νεανικής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου για την υποδοχή του καλοκαιριού, ενώ η “Moving Band” θα κλείσει την βραδιά συνοδεύοντας μουσικά μια ξεκαρδιστική ταινία του Buster Keaton!