Συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος με κλεμμένο αυτοκίνητο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Δεν πρόλαβε να χαρεί την βόλτα του ένας αλλοδαπός ο οποίος ήθελε να γνωρίζει όλη την Τριφυλία με κλεμμένο αυτοκίνητο, καθώς συνελήφθη από τις αρχές.

Υπό την επήρεια μέθης σύμφωνα με πληροφορίες προφανώς για να τιμήσει το έθιμο ένας 40χρονος αλλοδαπός υπηκόος Ρουμανίας, τα ξημερώματα ανήμερα των Χριστουγέννων αφαίρεσε από κεντρικό σημείο ένας  Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας VW Golf που ήταν παρκαρισμένο κοντά σε κατοικία στην πόλη των Γαργαλιάνων.

Αποφάσισε όμως να κάνει μια βόλτα στις πόλεις της περιοχής με αποτέλεσμα ο 40χρονος να βρεθεί σε μπλόκο των αρχών της Τροχαίας για έλεγχο λίγο έξω από την Κυπαρισσία, λίγη ώρα αργότερα, οδηγώντας το αυτοκίνητο σε κατάσταση μέθης.

Ωστόσο μετά από εξακρίβωση στοιχείων και την ταυτοποίηση στοιχείων από τα Α.Τ. Γαργαλιάνων και του Α.Τ. Τριφυλίας, οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι το όχημα ήταν κλεμμένο. Ο 40χρονος, συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία ενώ φυσικά το κλεμμένο όχημα παραδόθηκε στην ιδιοκτήτη του που το αναζητούσε τα ξημερώματα…