Συνελήφθη 37χρονος με χασισοφυτεία 44 δενδρυλλίων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Εντοπίστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, σε αγροτοδασική περιοχή τοπικής κοινότητας του Δήμου Μεσσήνης, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, αποτελούμενη από 38 δενδρύλλια κάνναβης.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη, χθες το απόγευμα, 37χρονος, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση και έρευνα, σε αγροτοδασική περιοχή τοπικής κοινότητας του Δήμου Μεσσήνης, κατά την οποία, εντοπίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, η οποία αποτελούνταν από -38- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 50 έως 150 εκατοστών περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Όπως προέκυψε, την ανωτέρω φυτεία καλλιεργούσε ο 37χρονος, ο οποίος και συνελήφθη, ενώ στο χώρο της φυτείας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια κάνναβης.

Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στην οικία του 37χρονου, βρέθηκαν ακόμη -6- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 50 έως 110 εκατοστών περίπου, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.