Συνεργασία Δήμου με την Γενική Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Εν αναμονή της απόφασης για την καταλληλότητα του χώρου στην Μπιρμπίτα, βρίσκεται ο Δήμος Καλαμάτας, σε συνέχεια των όσων έχουν ανακοινωθεί από τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας Γιώργο Σταμάτη, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Αυτό, επιβεβαιώθηκε και κατά τη συζήτηση – ενημέρωση που είχε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος με τον Γενικό Γραμματέα χθες, Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022, με αφορμή την παρουσία του κ. Σταμάτη σε εκδήλωση στη Μεσσήνη. Παρόντες, επίσης, ήταν ο Βουλευτής Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς και ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο των διαδικασιών για την από κοινού κατάρτιση ενός συγκεκριμένου σχεδίου δράσης, υπάρχει συνεργασία μεταξύ υπηρεσιών του Δήμου και της Γενικής Γραμματείας. Τις προηγούμενες ημέρες δε, πραγματοποιήθηκε στο Δήμο, συνάντηση εργασίας για θέματα Ρομά, με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου Γιώργου Φάβα, στελεχών της Διεύθυνσης Πρόνοιας και κλιμακίου τεχνοκρατών με επικεφαλής την συνεργάτιδα του Γενικού Γραμματέα, κα. Ελευθερία Κουμαλάτσου.