Συσκέψεις υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα για το Μεσσήνη – Λάμπαινα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το έργο βελτίωσης του οδικού άξονα Μεσσήνη – Λάμπαινα, στη Μεσσηνία, απασχόλησε την σύσκεψη η οποία υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα έγινε χθες Τετάρτη 26 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.

Ειδικότερα, στη σύσκεψη -στην οποία μετείχαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ανδρέας Τσουκαλάς και υπηρεσιακά στελέχη από τις Διευθύνσεις Τεχνικών Έργων της έδρας και της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας-, εξετάστηκαν τρόποι για να ξεπεραστούν με νόμιμο τρόπο τα προβλήματα που έχουν προκαλέσει στο εν λόγω έργο οι ελλείψεις της μελέτης.

Το ίδιο θέμα θα συζητηθεί και σε νέα διευρυμένη σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Π. Νίκα  στα γραφεία της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα, με τη συμμετοχή του αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Τσουκαλά, του δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Αθανασόπουλου, του προέδρου της ΔΕΥΑΜ Νίκου Δουρούμη και υπηρεσιακών στελεχών των Διευθύνσεων Τεχνικών Έργων.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό, από την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά η επίδοση επιτάξεων για το πιο πάνω έργο, οι εργασίες στο πλαίσιο του οποίου θα αρχίσουν από το τμήμα Εύα – Λάμπαινα.