Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Απέραντος εφιάλτης για τις οικογένειες των δίδυμων κοριτσιών και της ξαδέρφης τους από την Καλαμπάκα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους το μέγεθος της τραγωδίας που βιώνουν οι οικογένειες δύο αδερφών στην Καλαμπάκα. Τα τρία τους κορίτσια, δύο δίδυμες και η ξαδέρφη τους, ήταν στο μοιραίο δρομολόγιο που βάφτηκε στο αίμα στη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

Οι πληροφορίες του trikalaenimerosi.gr αναφέρουν ότι οι τρεις ξαδέρφες και φοιτήτριες στη Θεσσαλονίκη συμπεριλαμβάνονταν μεταξύ των επιβατών που βρήκαν φρικτό θάνατο από τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

Οι νεαρές κοπέλες που είναι κόρες δύο αδερφών από το Καστράκι της Καλαμπάκας, από τη στιγμή που σημειώθηκε το φοβερό δυστύχημα δεν έχουν δώσει κανένα ίχνος ζωής. Οι τρεις φοιτήτριες βρίσκονταν στα μπροστινά βαγόνια του συρμού που παραδόθηκαν στις φλόγες και υπέστησαν μεγάλες ζημιές.

Οι γονείς τους πήγαν την Τετάρτη (01.03.2023) στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας και προσπάθησαν να αναγνωρίσουν κάποιες από τις σορούς που τους υπέδειξαν οι γιατροί. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό με αποτέλεσμα να δώσουν δείγμα γενετικού υλικού. Έτσι θα εξεταστεί εάν το DNA τους ταυτοποιείται με δείγματα από τις σορούς.

Οι γονείς των κοριτσιών επέστρεψαν και πάλι στο Καστράκι Καλαμπάκας, καθώς όπως ενημερώθηκαν από τους γιατρούς για την ταυτοποίηση ή μη του DNA θα χρειαστεί τουλάχιστον μία με δύο ημέρες.

Πηγή:newsit.gr