Τατούλης : Τι συνέδεε τον κ. Νίκα με τον κ. Καράμπελα;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μηνύματα και αιχμές προς πάσα κατεύθυνση περιείχε η χθεσινή συνέντευξη Τύπου του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη κατά την οποία παρουσίασε δύο νέους υποψήφιους Περιφερειακούς Σύμβουλους, τους Σωτήρη Παναγιωτόπουλο, τεως προέδρο της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας και Αντινομάρχη, και του Χαράλαμπου Αφάλη, επίτιμου υπαρχηγού της Πυροσβεστικής.

Για τον κ. Νίκα είπε:

Είναι μια ανόητη προσπάθεια, μιλώντας για το πρόβλημα των σκουπιδιών, να βρεις άλλοθι σε αυτά που δεν έχεις κάνει τόσα χρόνια. Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης δεν εξυπηρετούσε τίποτα άλλο και δεν θα τον βοηθούσε στην δυνατότητα πρόσληψης προσωπικού. Όσο καιρό ήταν σε ισχύ η σύμβαση Δήμου Καλαμάτας με τον κ. Καράμπελα ο κ. δήμαρχος αντιδρούσε πλήρως στο σχέδιο μας. Όταν ο κ. Καράμπελας μπήκε σε δικαστικές περιπέτειες ο κ. Νίκας άλλαξε άποψη. Τι συνέδεε τον κ. Νίκα με τον κ. Καράμπελα;

Για τη Νέα Δημοκρατία είπε:

 «Αυτό που διέκρινε αυτό το κόμμα ήταν ο σεβασμός στα στελέχη του, τα μέλη του και τους πολίτες», ζητώντας την άμεση παρέμβαση του προέδρου της ΝΔ.

«Να τηρήσει την οικογενειακή του παράδοση» ξεκαθαρίζοντας ότι δεν κάνει κριτική αλλά μιλά ως «παλιό στέλεχος της ΝΔ».

Ο κ. Τατούλης μίλησε για τις δημοσκοπήσεις: 

Δεν τις σχολιάζω είπε.  Για να λειτουργήσει καλά η Δημοκρατία πρέπει η αντικειμενικότητα να είναι απαραίτητος προϋπόθεση.

Δεν μπορεί κανένας να υποκαταστήσει τους πολίτες, πολύ δε περισσότερο τα Μέσα Ενημέρωσης

Θέλω να πω ότι η πολιτική ζωή δεν είναι νυχτερινή ζωή, δεν είναι μπράβοι έξω από τα μαγαζιά, η πολιτική ζωή απαιτεί σεβασμό.