Τεράστιο Φιλανθρωπικό Έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Τριφυλίας-Ολυμπίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Πρώτη στη Διαφάνεια πανελλαδικά ήρθε η Ιερά Μητρόπολη Τριφυλίας-Ολυμπίας μετά τον διαχειριστικό έλεγχο που ασκήθηκε το 2017, όπως αποκάλυψε ο Ποιμενάρχης της Μητροπόλεως κατά την κοπή της πίτας του Φιλόπτωχου Ταμείου.

IMG_5659

Στην εκδήλωση μάλιστα έκανε αρκετές φορές λόγο για την διαφάνεια στα οικονομικά της Μητροπόλεως, καθώς όπως υπενθύμισε επιβάλλεται στα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου να είναι στυλοβάτες της αλήθειας και σεμνών οικονομικών.

IMG_5661

Σε ότι αφορά τα οικονομικά δεδομένα στα 591.930 ευρώ ανέρχεται το ποσό του φιλανθρωπικού έργου του Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Μητρόπολης Τριφυλίας και Ολυμπίας, αναλύοντας τους πόρους καθώς και την διοχέτευση κονδυλίων με δράσεις για το 2019 όπως επισημάνθηκε κατά την κοπή της πίτας. Το θεάρεστο έργο του Φιλόπτωχου Ταμείου αφορά κυρίως τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και χρήματα σε αναξιοπαθούνες, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες πολλών ατόμων.

IMG_5662

Μεγάλη ήταν η προσφορά εταιριών και φορέων ενώ ο Μητροπολίτης Τριφυλίας                κ. Χρυσόστομος. υπογράμμισε ότι άλλη μια χρονιά ο Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος συνέχισε τη μεγάλη του βοήθεια προσφέροντας 280.000 μερίδες έτοιμου φαγητού.

IMG_5664

Στην εκδήλωση παρών ήταν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Μεσσηνίας κ. Μαντάς, εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Τριφυλιακών συλλόγων και εκπρόσωποι φορέων ενώ ιδιαίτερη μνεία έγινε για τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους όπως τον κ. Ιωάννη Μποζίκα, Κώστα Μπούρα και τον Ηλία Γιαννόπουλο ο οποίος μάλιστα ήταν ο τυχερός με το φλουρί της αγιοβασιλόπιας, λαμβάνοντας από τον Ιεράρχη μας μια εικόνα ως δώρο.

ΓΙΑΝ. ΜΠ.