Τοποθετήθηκαν μηχανήματα SEATRAC στις παραλίες Μπούκας, Ανάληψης, Πεταλιδίου και Αγίου Ανδρέα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

O Δήμος Μεσσήνης έκανε πράξη το δικαίωμα όλων στην ελεύθερη πρόσβαση στη θάλασσα, καθώς υλοποίησε ένα μεγάλο έργο προσβασιμότητας στο δήμο μας, τοποθετώντας μηχανήματα SEATRAC στις παραλίες Μπούκας, Ανάληψης, Πεταλιδίου και  Αγίου Ανδρέα, όπου μπορούν να εξυπηρετηθούν συμπολίτες μας ΑμεΑ, άτομα με κινητικά προβλήματα και ηλικιωμένοι. Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το Ε.Π.Αν.Ε.Κ. με το ποσό των 240.000 ευρώ.

Ανάληψη 2

Οι υποδομές περιλαμβάνουν για την αυτόνομη πρόσβαση στη θάλασσα, εκτός από το μηχάνημα SEATRAC, στάθμευση, σκίαση, τουαλέτα, αποδυτήρια και ντουζιέρα.

Το SEATRAC είναι μία μη μόνιμη εγκατάσταση που εξυπηρετεί εκατοντάδες λουόμενους κάθε χρόνο. Ο Δήμος μας έχει μπει δυναμικά στον χάρτη του προσβάσιμου τουρισμού διαθέτοντας υποδομές για όλους.

Ο Δήμος Μεσσήνης σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρεία ΤΟΒΕΑ προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους να ενημερώνονται για τα SEATRAC και να αποκτήσουν δωρεάν το χειριστήριο. Έτσι δίνεται η δυνατότητα ελεύθερης πρόσβασης όποια ώρα επιθυμεί ο κάθε λουόμενος να επισκεφτεί την παραλία.

Όσοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν το χειριστήριο των SEATRAC μπορούν να απευθυνθούν στη σελίδα www.seatrac.gr και να ακολουθήσουν τις οδηγίες εγγραφής. Θα το προμηθευτούν από την εταιρεία εντελώς δωρεάν (με χρέωση μόνο των εξόδων αποστολής).

Επισημαίνεται ότι το χειριστήριο είναι ίδιο για όλα τα SEATRAC.