Το μήνυμα στους μαθητές από το δήμαρχο Τριφυλίας Γ. Λεβεντάκη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με την ευκαιρία τής έναρξης του νέου σχολικού έτους, θα ήθελα να ευχηθώ ολόψυχα σ’ εσάς, καθώς επίσης σε όλους τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους κηδεμόνες σας, μια όμορφη και δημιουργική σχολική χρονιά.

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, το σχολείο θα πρέπει να αποτελέσει το μέσο για γνώση, δημιουργία, ελπίδα, προκοπή, έτσι ώστε να πάει τη ζωή σας ένα βήμα πιο πέρα.

Να σας βοηθήσει να αποκτήσετε όλα εκείνα τα απαραίτητα εφόδια, που θα σας οδηγήσουν στο “αύριο”, ολοκληρωμένες προσωπικότητες και χρήσιμους για την κοινωνία πολίτες.

Για εμάς, τη νέα Δημοτική Αρχή, άμεση προτεραιότητά μας θα είναι να είμαστε πάντα δίπλα σας, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός υγιούς σχολικού περιβάλλοντος, σε όλες τις βαθμίδες τής εκπαίδευσης, καθώς πιστεύουμε πως η μάθηση είναι “επένδυση ζωής”.

Ευελπιστώντας, λοιπόν, να έρθουμε αντιμέτωποι με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα, κατά τη διάρκεια του νέου σχολικού έτους, σας διαβεβαιώνω πως θα βρισκόμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή για την επίλυσή τους, με μοναδικό σκοπό την εύρυθμη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων τού Δήμου μας.

Ο Δήμος Τριφυλίας και εγώ προσωπικά, θα είμαστε καθημερινά και καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους στο πλευρό όλων σας (μαθητών, εκπαιδευτικών, γονέων και κηδεμόνων), προσπαθώντας να δώσουμε λύσεις και να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες μάθησης.

Εύχομαι και πάλι σε όλους σας καλή πρόοδο, υγεία, προκοπή και δύναμη, έτσι ώστε και με τη βοήθεια του Θεού, να φτάσετε και τη φετινή σχολική χρονιά στην επίτευξη των στόχων σας και στην εκπλήρωση των ονείρων σας.