Το σήκωσαν οι παίδες του ΓΑΣ Παμβοχαϊκου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Έναν ακόμα τίτλο στα πρωταθλήματα υποδομών πανηγυρίζει ο ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ, ο δίνοντας και πάλι το παράδειγμα του παραγωγικού και επιτυχημένου συλλόγου στο ανδρικό βόλεϊ.

Η ομάδα του Βραχατίου επικράτησε με 3-1 σετ επί της αντίστοιχης ομάδας της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ’80, σε έναν αγώνα γεμάτο ένταση και πάθος στο κλειστό γυμναστήριο της Νεμέας και στέφθηκε Πρωταθλήτρια Πελοποννήσου για την περίοδο 2018-2019 και την ομάδα της ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 να καταλαμβάνει, την 2η θέση παίρνοντας και οι δύο την απευθείας πρόκριση στην ημιτελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος της ΕΟΠΕ  .

Στον άλλον αγώνα που προηγήθηκε, η ομάδα του ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΥ Γ.Σ. επικράτησε με 3-0 σετ επί της ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ κατακτώντας την 3η θέση, με την οποία θα διεκδίκηση και την πρόκριση στην ημιτελική φάση από την ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Μετά το πέρας των αγώνων ακολούθησαν οι απονομές στους αθλητές που διακρίθηκαν, καθώς και η απονομή πλακέτας στον δημιουργό του βόλεϊ στην Νεμέα, ΠΡΟΥΦΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ.

Τη πλακέτα παρέλαβε, ο γιός του και η εγγονή του Κωνσταντίνα Προύφα, που ταξίδεψαν από το Ηράκλειο της Κρήτης, μεταφέροντας το ηχογραφημένο μήνυμα που παρουσιάσθηκε στην εκδήλωση.

Συγκινητικό ήταν το ηχογραφημένο μήνυμα καθώς και η παρουσία, των παλαίμαχων αθλητριών και αθλητών της μεγάλης ομάδας βόλεϊ της Νεμέας της δεκαετίας ’80, όπου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και παραβρέθηκαν στην τελική φάση του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΠΕΠ.

Μετά το σύντομο χαιρετισμό του εκπροσώπου των παλαιμάχων της Νεμέας και του Προύφα Νικόλαου, προχώρησαν οι απονομές και τα αναμνηστικά στους διακριθέντες αθλητές, διαιτητές και ομάδες, από τα παραβρισκόμενα μελη του Δ.Σ. της Ένωσης, του Δ.Σ. του τοπικού σωματείου Α.Σ. ΝΕΜΕΑΣ, του Γραμματέα του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Ροτζιώκο Ιωάννη, του Αντιδήμαρχου Νεμέας κ. Μπενέκου Σπυρίδων, κ.α.

Διακριθέντες αθλητές:

Ø  Mvp της διοργάνωσης και καλύτερος Διαγώνιος αναδείχτηκε, ο ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΥ.

Ø  Καλύτερος πασαδόρος  αναδείχτηκε, ο ΠΕΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  του ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΥ.

Ø  Καλύτερος Ακραίος αναδείχτηκε, ο ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΑΡΗΣ της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΄80.

Ø  Καλύτερος Κεντρικός αναδείχτηκε, ο Μπιρμπίλης Νικόλαος της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ’80.

Ø  Καλύτερο Λίμπερο  αναδείχτηκε, ο Πετρόπουλος Λεωνίδας της ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ.

Το Δ.Σ. της ΕΣΠΕΠ ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης, τους αθλητές, τις ομάδες και τους φίλους του Βόλεϊ που στήριξαν με την παρουσία τους, τη προσπάθεια των αθλητών στο κατάμεστο γήπεδο της Νεμέας.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Νεμέα και τη Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς και το αθλητικό σωματείο Α.Σ. ΝΕΜΕΑΣ, για τη στήριξη και τη συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Τα αποτελέσματα των αγώνων του Final-4 παίδων ήταν τα εξής:

1η Αγωνιστική:

Ø  ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80 – ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ.: 3-0

Ø  Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ – ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ: 3-1

2η Αγωνιστική:

Ø       ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ.  – Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ: 0-3

Ø       ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80 – ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ: 3-0

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 3 αγώνες)

1.       Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκός          9

2.       Α.Ο. Καλαμάτα ’80           6

3.       ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ.       3

4.       Α.Ε.Π. Ολυμπιάδα           0