Το Σεπτέμβριο το “Κύπελλο χώματος” στη Μεσσήνη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το πλήρες πρόγραμμα για τον αγώνα του «Κυπέλλου χώματος» σε ειδική διαδρομή στο Πεταλίδι και την αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής του συζήτησαν οι εκπρόσωποι της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καλαμάτας (ΑΛΑΚ) κατά τη συνάντησή τους με τον Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΑΛΑΚ Γιάννης Πολυχρονόπουλος, ο γενικός γραμματέας Αθανάσιος Κατσάς και το μέλος της Λέσχης Αργύρης Μαστοράκης, παρουσία των αντιδημάρχων Παναγιώτη Γιαννόπουλου, Δημήτρη Γαλιάτσου και Μπάμπη Μακρή.

Όπως ανακοίνωσαν, ύστερα από σχετική αναθεώρηση του προγράμματος από την Επιτροπή Αγώνων της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου 2021.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα στο αγωνιστικό διήμερο περιλαμβάνονται:

-Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, διοργάνωση «σούπερ ειδικής» σε διαμορφωμένη πίστα στο αεροδρόμιο της Τριόδου και το ίδιο απόγευμα πανηγυρική επίδειξη από την κεντρική πλατεία της Μεσσήνης με παρουσίαση των πληρωμάτων και των αγωνιστικών οχημάτων.

-Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο αγώνας σε ειδική χωμάτινη διαδρομή της Δ.Ε. Πεταλιδίου και το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα γίνει η απονομή μεταλλίων και κυπέλων στο Πεταλίδι.

«Ως Δημοτική Αρχή στηρίζουμε τις δράσεις της ΑΛΑΚ, αλλά και όλο αυτόν τον κόσμο που αγαπά το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Με τη διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου Χώματος στον Δήμο μας, προσδοκούμε οι λάτρεις των αγώνων αυτοκινήτου να απολαύσουν τη διοργάνωση και να αποτελέσει η περιοχή μας σημείο αναφοράς για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό», δήλωσε ο Δήμαρχος μετά τη συνάντηση.