Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Κυπαρισσία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σάββατο 3 Ιουνίου : O Γύρος της Πόλης & Λευκή Νύχτα.

Κυριακή 4 & Δευτέρα 5 Ιουνίου : Γιορτάζει η Αγία Τριάδα. Λαϊκό πανηγύρι και διάφορες εκδηλώσεις στα καλντερίμια της Άνω Πόλης.

Ο ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ διοργανώνει τον 22ο Γύρο της Πόλεως στην Κυπαρισσία το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη – ΔΩΡΕΑΝ..

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

17:45 1000 μ. για παιδιά Δημοτικών Σχολείων
(3 κατηγορίες αγοριών και 3 κοριτσιών)

18:15 4000 μ. για παιδιά Γυμνασίου, Λυκείου Ενήλικες & Βετεράνους

19:15 10.000 μ. για αθλητές από 18 ετών και πάνω (οι κατηγορίες ανδρών και γυναικών θα διαμορφωθούν ανάλογα με τη συμμετοχή)

19:15 5.000 μ. Δυναμικό Βάδισμα για αθλητές όλων των ηλικιών

Όλοι οι τερματίσαντες στους αγώνες δρόμου και βαδίσματος θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο. Επιπλέον θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι-ες κάθε κατηγορίας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δηλώσεις Συμμετοχής για τα 10.000 μ & 4.000μ θα πρέπει να έχουν σταλεί το αργότερο μέχρι Πέμπτη 1 Ιουνίου στην φόρμα επικοινωνίαςhttps://goo.gl/forms/rGlKK0dsGOa84SEY2 (Για να καταχωρηθούν οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να συμπεριλαμβάνουν αναλυτικά τα στοιχεία του αθλητή : ΟΝΟΜΑ – ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ – ΤΗΛΕΦΩΝΟ ) Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και για την εξασφάλιση των παροχών της διοργάνωσης παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωση της συμμετοχής σας.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό τους 1 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα από την γραμματεία στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας. Μόνο για την παραλαβή των αριθμών και για την εξυπηρέτηση των αθλητών η γραμματεία θα είναι ανοικτή από τις 16:00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία.

Οι αγώνες των 10χλμ και των 4 χλμ θα χρονομετρηθούν ηλεκτρονικά και για την εξασφάλιση της εγκυρότητας των αποτελεσμάτων κατά-μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν ηλεκτρονικά σημεία ελέγχου (readers).
Για την παραλαβή των αγωνιστικών αριθμών θα πρέπει υποχρεωτικά όλοι οι συμμετέχοντες να υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση ότι έχουν εξεταστεί από γιατρό και ότι τρέχουν με δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των γονιών τους.

1.000μ & Δυναμικό Βάδισμα
Για τα 1.000μ και το Δυναμικό Βάδισμα δηλώσεις συμμετοχής και παραλαβή αριθμού 1 ώρα πριν την έναρξη των αγώνων.
Δυναμικό Βάδισμα
Ο αγώνας δυναμικού βαδίσματος μήκους 5000 μ. γίνεται με σκοπό να δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους λάτρεις της άσκησης, ανεξαρτήτου ηλικίας, φύλου ή αθλητικών ικανοτήτων, να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού και να χαρούν τη μοναδική εμπειρία ενός αγώνα. Για το λόγο αυτό δεν θα υπάρχει αξιολόγηση , κατηγορίες και κατάταξη. Σε αυτόν τον αγώνα όλοι θα είναι νικητές!
Θα δοθεί ταυτόχρονη εκκίνηση με τον αγώνα δρόμου των 10.000 μ. και θα ακολουθηθεί η ίδια διαδρομή μόνο που βαδίζοντας θα τερματίσει ο αγώνας αφού συμπληρωθεί ένας κύκλος 5.000 μ. ως την πλατεία.

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ.
ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ .
ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ.

  • Λευκή Νύχτα
Για άλλη μια χρονιά με τη λήξη των αγώνων θα ξεκινήσει η Λευκή Νύχτα με γιορτινή ατμόσφαιρα, κεράσματα από τον ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ, ζωντανά μουσικά σχήματα σε κάθε γωνιά της πόλης καθώς και εκπτώσεις στα καταστήματα. Η γιορτή θα κρατήσει για όσους “αντέχουν” μέχρι τις πρωινές ώρες !
Για όσους προτιμήσουν να μείνουν για το τριήμερο, μια βουτιά στις πολλές παραλίες της περιοχής ή για τους λάτρεις της φύσης μια βόλτα στους καταρράκτες της Νέδας, αλλά και πιο μακρινές εξορμήσεις σε αξιοθέατα της περιοχής θα γεμίσουν τις μπαταρίες σας. Την Κυριακή και τη Δευτέρα γιορτάζει η Αγία Τριάδα, πολιούχος της Άνω Πόλης της Κυπαρισσίας, με λαϊκό πανηγύρι και διάφορες εκδηλώσεις στα καλντερίμια της Πανέμορφης, Γραφικής Άνω Πόλης
  • Κυριακή 4 & Δευτέρα 5 Ιουνίου : Γιορτάζει η Αγία Τριάδα. Λαϊκό πανηγύρι και διάφορες εκδηλώσεις στα καλντερίμια της Άνω Πόλης.