Τσαλίκης & Χατζίδου στην Νέα Φιγαλεία την Πέμπτη 10 Αυγούστου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Το μεγαλύτερο ΜΠΑΜ του καλοκαιριού κάνει και φέτος η Νεά Φιγαλεία καθώς ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΑΛΙΚΗ σε μια μεγάλη και μοναδική εμφάνιση στο Νομό Ηλείας σε ανοιχτό χώρο την Πέμπτη 10 Αυγούστου. Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής με τεράστιες μουσικές επιτυχίες και εκατομμύρια views σε video clips, έρχεται να βάλει φωτιά στην πίστα στο μεγαλύτερο καλοκαιρινό event στην Ηλεία τον φετινό Αύγουστο. Μαζί του, η εκρηκτική ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΙΔΟΥ γνωστή για την μεγάλη της επιτυχία ”Χειρότερη” σε στίχους ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ θα μας ξεσηκώσει μέχρι το πρωί
Η Νέα Φιγαλεία αναμένεται να προσελκύσει εκατοντάδες κόσμο από πολλές περιοχές της Ηλείας αλλά και της Μεσσηνίας καθώς αποτελεί το σύνορο των Νομών Ηλείας και Μεσσηνίας παρά το γεγονός πως την συγκεκριμένη περίοδο θα βουλιάζει και η ίδια από κόσμο όπως κάθε Αύγουστο άλλωστε.
Θα στηθεί ένα μεγάλο stage ενώ την όλη οργάνωση έχει αναλάβει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Φιγαλείας σε συνεργασία με το #ΦΙΓΑΛΕΙΑNews24. Σας περιμένουμε όλους για να διασκεδάσουμε και να αφήσουμε πίσω τα προβλήματά μας. Να είστε όλοι εκεί..