«Υλικό Καποδίστριας» σήμερα Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021 από το ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, σε συνεργασία με το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ρούμελης, παρουσιάζει εκ νέου σήμερα Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 21:00 στο Αμφιθέατρο του Κάστρου της Καλαμάτας, την παράσταση «Υλικό Καποδίστριας», μια θεατρική σύνθεση του Γιάννη Μαργαρίτη, σε σκηνοθεσία του ιδίου.

Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας, Γιάννης Μαργαρίτης, παρουσιάστηκε ο απολογισμός της θερινής περιοδείας στην Ελλάδα, σημειώνοντας ότι παρά τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, η παράσταση έτυχε απήχησης από το φιλοθεάμον κοινό. Όπως μάλιστα σημειώθηκε, σε πολλές περιοχές της Επικράτειας, ξεπέρασε τις προσδοκίες, με την πόλη της Θεσσαλονίκης να ζητά ακόμα δυο παραστάσεις. Εντυπωσιακή, επίσης, ήταν η απήχηση της παράστασης σε άτομα νεαρής ηλικίας.

Σύμφωνα με τον κ. Μαργαρίτη, στα σχέδια του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας είναι η συνέχεια της παράστασης «ΤΟ ΓΑΛΑ», η επανέναρξη του θεατρικού εργαστηρίου από τον Οκτώβριο εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες και η φιλοξενία της παράστασης «ΕΜΦΥΛΙΑ ΕΠΗ» τον Δεκέμβριο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Όσον αφορά την παράσταση, θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ υποχρεωτική είναι η χρήση μη ιατρικής μάσκας.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Δημοσθένους 2, Καλαμάτα

Ώρες λειτουργίας 9:00-14:00

Τηλ. επικοινωνίας: 2721082616