Υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας ο Δημήτρης Κουκούτσης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Καλαμάτας ανακοίνωσε σήμερα o βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτρης Κουκούτσης διευκρινίζοντας ότι δεν θα παραιτηθεί από την βουλευτική του έδρα.

Ο Ανεξάρτητος βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτρης Κουκούτσης  καλεσμένος την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018 στην πρωϊνή εκπομπή » Στον παλμό της Ενημέρωσης» του ραδιοφωνικού σταθμού «Παλμός 90,5» κατά την διάρκεια της εκπομπής ερωτηθείς για το αν θα είναι, όπως ακούγεται, υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας ή υποψήφιος στην Περιφέρεια στις επερχόμενες εκλογές απάντησε:

Έχουν ειπωθεί και τα δύο κατά καιρούς και τώρα ακούγονται, η αλήθεια είναι ότι όταν ήμουν βουλευτής Χρυσής Αυγής είχε γίνει συζήτηση να ήμουν υποψήφιος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αλλά δεν ευοδώθηκε γιατί τότε ήταν και η εποχή των διώξεων.

Στις Αυτοδιοικητικές εκλογές παραμένει οι υποψήφιοι να περνούν κάτω από κομματικά στέγαστρα. Με την απλή αναλογική ανοίγει ο δρόμος αλλά θα υπάρξουν παρά πολλά προβλήματα.

Ένας Δήμαρχος όταν εκλεγεί για να κυβερνήσει πρέπει να κάνει συμμαχίες και πρέπει να δώσει, να πάρει, να κάνει ένα αλισβερίσι στο οποίο θα υπάρχουν ανταλλάγματα. Δεν θα ήθελα να εμπλακώ σε μια τέτοια διαδικασία.