Φωτιά στο Λουτράκι: «Πλησιάζει στα διυλιστήρια», δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Χαρίλαος Βυτινιώτης “Η φωτιά είναι στα χίλια μέτρα από τα διυλιστήρια της Motor Oil”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Newsbomb.gr

Πλησιάζει στα διυλιστήρια η πυρκαγιά η οποία είναι ενεργή από εχθές το μεσιμέρι, ανησυχία για τα μέτωπα των πυρκαγιών που έχουν εξαπλωθεί τόσο εκεί όσο και στη Μάνδρα Αττικής όσο και στα Δερβενοχώρια.

«Η φωτιά είναι στα χίλια μέτρα από τα διυλιστήρια της Motor Oil»

Το μέτωπο της φωτιάς στο Λουτράκι «έφυγε από τους οικισμούς Γαλήνης και Παράδεισου και κατευθύνεται προς τις ακτές του Σαρωνικού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χαρίλαος Βυτινιώτης, προσθέτοντας ότι «μεσολαβούν οι παράδρομοι, η εθνική οδός, ο προαστιακός, η παλιά εθνική οδός και μετά είναι οι οικισμοί, που αν κατέβει εκεί θα είναι δύσκολα τα πράγματα».

«Τα ελικόπτερα κάνουν άθλο ποτίζοντας την περιοχή με νερό. Ευτυχώς, είναι κοντά ο Σαρωνικός και διευκολύνεται κάπως το έργο τους», σημείωσε ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας.

«Οι επίγειες δυνάμεις δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Τη λύση θα δώσουν τα εναέρια. Είναι 4 ελικόπτερα, υπάρχει πυκνή κυκλοφορία εναέριων μέσων, δεν υπάρχει “χώρος” για περισσότερα, γιατί η απόσταση είναι μικρή, περίπου 500-600 μέτρα», είπε επίσης ο κ. Βυτινιώτης.

Πηγή:Νewsbomb.gr