«Χριστούγεννα με τον Buster Keaton» στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η μεγάλη γιορτή των παιδιών και όλης της οικογένειας πλησιάζει! Το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας μετά δύο δύσκολα χρόνια λόγω των υγειονομικών συνθηκών επιστέφει με Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Δύο βραδιές για όλους όσοι αγαπάνε τη μουσική, το γέλιο, το χιούμορ, την ξεγνοιασιά, τα Χριστούγεννα και την ίδια τη ζωή!

Η πρώτη συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30, στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας και με ελεύθερη είσοδο για μικρούς και μεγάλους. Σε συνεργασία με την Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας: Filmhouse, παρουσιάζουμε ένα αφιέρωμα στον Βωβό κινηματογράφο και συγκεκριμένα στον πολυτάλαντο κωμικό Buster Keaton. Τρεις ταινίες με άφθονο χιούμορ και εντυπωσιακές σκηνές από τον μάγο του Βωβού κινηματογράφου παρουσία ζωντανής μουσικής!

Το σύνολο «Moving Band» του Δημοτικού Ωδείου ετοίμασε μουσική που ξεχειλίζει από ζωντάνια, χιούμορ αλλά και απρόοπτα ηχητικά περιβάλλοντα που ντύνουν μουσικά τα ατέλειωτα κυνηγητά του Buster Keaton!

Το σύνολο «Moving Band» αποτελείται από τους:

Γιώργο Παυλάκο – φλάουτα με ράμφος, εβραϊκή άρπα και μπουρμπουλήθρες

Σταύρος Τσότρας – φαγκότο και καραμούζα

Υπαπαντή Αλεξανδροπούλου – ένα βουνό από κρουστά, σφυρίχτρες και μπουρμπουλήθρες

Κατερίνα Μηλιαρέση – άλλο ένα βουνό από κρουστά, σφυρίχτρες και μπουρμπουλήθρες

Στάθης Γυφτάκης – πιάνο, παιδικό ξυλόφωνο και μπουρμπουλήθρες

Δελτία δωρεάν εισόδου μπορείτε να προμηθευτείτε από το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας έως και την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου και ώρες 15:00 – 21:00, ή από το Μέγαρο Χορού Καλαμάτας την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου από τις 09:00 το πρωί έως τις 18:00.

Τονίζεται ότι όλες οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν σε «αμιγείς χώρους» για εμβολιασμένους αλλά και νοσήσαντες και με όλα τα μέτρα προστασίας που ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.