Άνοιξαν οι αιτήσεις συμμετοχής στις Διαδικτυακές Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας της Workathlon!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η Workathlon, η πλατφόρμα που προσφέρει τις πιο καινοτόμες λύσεις στελέχωσης στον κλάδο της Φιλοξενίας, συνεχίζει την παράδοση της και διοργανώνει για 4η συνεχόμενη χρονιά τις πολυαναμενόμενες Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας.

Περισσότεροι από 5,000 επαγγελματίες του τουρισμού και της εστίασης και 60 εμβληματικά ξενοδοχεία συμμετείχαν στις περσινές ημέρες καριέρας της Workathlon που ταξίδεψαν σε Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Αθήνα. Μεταξύ των κορυφαίων brands που βρήκαν αξιόλογα ταλέντα για την ομάδα τους ήταν τα Viking, Costa Navarino, Amanzoe, Daios Hotels, Four Seasons, Louis Hotels, Crystal Waters. H αυξανόμενη αναζήτηση για τον τέλειο υποψήφιο και την αναζήτηση για τον ιδανικό εργοδότη, που έχουμε δει τα τελευταία τέσσερα χρόνια, φέτος θα είναι ακόμη πιο δυνατή.

Γι ‘αυτό το λόγο η Workathlon δημιούργησε τις πρώτες πλήρως ψηφιακές ημέρες καριέρας φιλοξενίας, φέρνοντας ξενοδοχεία και υποψηφίους από όλες τις γωνιές της Ελλάδας και της Κύπρου πιο κοντά από ποτέ.

Μέσω του λογισμικού της Workathlon, ξενοδοχεία, εστιατόρια και κάθε είδους τουριστικές εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ταλέντα φιλοξενίας από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και όχι μόνο! Μέσα στην ίδια μέρα, οι εργοδότες θα μπορέσουν να “συναντήσουν” τους επόμενους συνεργάτες τους, να κάνουν συνεντεύξεις και να ανταλλάξουν πληροφορίες σε ένα online περιβάλλον, ανεξάρτητα από την τοποθεσία που βρίσκονται.

Για τους εργοδότες λοιπόν που θέλουν να καταρρίψουν τα σύνορα της στελέχωσης, δεν έχουν παρά να σημειώσουν στο ημερολόγιο τους τις ημερομηνίες 11 και 12 Φεβρουαρίου και να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους εδώ.

Όσον αφορά στους υποψηφίους, εγγραφείτε εδώ και σύντομα θα λάβετε περισσότερες πληροφορίες.

Τα δεδομένα στη στελέχωση των Ξενοδοχείων συνεχώς αλλάζουν και η Workathlon είναι πάντα στο πλευρό των ανθρώπων του κλάδου μας δίνοντας λύσεις και καλύπτοντας ανάγκες.