Αγώνες ταχύτητας μοτοσυκλετών στο αεροδρόμιο της Τρίπολης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τη διοργάνωση αγώνων ταχύτητας μοτοσυκλετών στο αεροδρόμιο της Τρίπολης ανακοίνωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής και ο εκπρόσωπος του Αθλητικού Σωματείου Μοτοσυκλέτας «Άρης» κ. Γιάννης Λαφογιάννης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019.

«Ανταποκριθήκαμε άμεσα στο αίτημα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για τη συνδιοργάνωση των αγώνων στο αεροδρόμιο της Τρίπολης» τόνισε ο κ. Γιαννακούρας και σημείωσε ότι «με τον τρόπο αυτό τιμούμε τη συμπλήρωση 30 χρόνων διεξαγωγής αγώνων ταχύτητας στο αεροδρόμιο της Τρίπολης και παράλληλα ενισχύουμε την επισκεψιμότητα της ευρύτερης περιοχής και την τοπική μας οικονομία».

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Τρουπής από την πλευρά του εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία αυτή με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Αθλητικό Σωματείου Μοτοσυκλέτας «Άρης» η οποία έχει ως αποτέλεσμα τη διοργάνωση τριών αγώνων ταχύτητας μοτοσυκλετών, οι οποίοι έχουν ενταχθεί στο καλεντάρι του πανελληνίου πρωταθλήματος. Σημείωσε ακόμη ότι η διοργάνωση των αγώνων αυτών θα έχει θετική επίδραση στην αύξηση της επισκεψιμότητας της περιοχής της Τρίπολης και θα τονώσει την οικονομία της.

Ο κ. Λαφογιάννης εκ μέρους του Αθλητικού Σωματείου «Άρης», αφού ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη, την Περιφέρεια και το Επιμελητήριο Αρκαδίας για τη σημαντική στήριξη των αγώνων, αναφέρθηκε στη σημασία των αγώνων και τη σύνδεση της Τρίπολης με αυτούς, αλλά και για το γεγονός ότι η πόλη έχει βγάλει αρκετούς αθλητές και πρωταθλητές της μηχανοκίνησης.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 20 Απριλίου, στις 5 Μαΐου και στις αρχές Νοεμβρίου 2019  στο αεροδρόμιο της Τρίπολης.