Ένωση Πελλάνας – Καλαμάτα 0-2

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Συνέχεια στο νικηφόρο της σερί έδωσε η Καλαμάτα, καθώς πέτυχε την πέμπτη της νίκη σε ισάριθμα ματς. Στα του αγώνα τα πρώτα λεπτά κύλησαν δίχως την μεγάλη φάση, με το παιχνίδι να παίζεται κυρίως στο κέντρο.

Στην επανάληψη η «Μαύρη Θύελλα» ανέβασε την απόδοση της και στο 65΄ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, χάρη σε σουτ του Μίνγκα, κάνοντας με τον τρόπο αυτό το 0-1. Από το σημείο εκείνο και μετά οι «μελανόλευκοι», πατούσαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 72΄ έφτασαν στο 0-2 χάρη σε προβολή του Πινδώνη, αποτέλεσμα το οποίο και διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε του αγώνα.

ΈΝΩΣΗ ΠΕΛΛΑΝΑΣ – ΚΑΣΤΟΡΕΙΟΥ (Ηλίας Αναστασάκος):Κραβαρίτης, Γενιτσαρίδης, Παναγιωτίδης, Εμέκα (66΄ Μπιταξής), Καλογέρης (53΄ Ρασιάς Λ.), Αναστασάκος, Γεωργαντάς (76΄ Ζαραφέτας), Λαμπρόπουλος, Ντιατά, Σικαλόπουλος, Γουόρντεν (63΄ Ρασιάς Στ.).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Γιάννης Χριστόπουλος): Βούρας, Τσόπελας (18΄ λ.τρ. Ζελέκου), Ψάνης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Ζαχαρόπουλος, Φουάσης, Πινδώνης, Γιόνδης (21΄λ.τρ. Λαθύρης), Μίνγκας (89΄ Χότζα), Μαστραντωνάκης (80΄ Γκελγκέρια)