Ακύρωσε τον γάμο της με φάντασμα επειδή ήταν άτακτο και έπινε αλκοόλ (vid)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σύμφωνα με την κοπέλα, το φάντασμα συχνά παρασυρόταν από την παρέα του με αποτέλεσμα να ξενυχτάει και να πίνει. Όλα αυτά την ανάγκασαν να ακυρώσει τον γάμο.

Μια κοπέλα επρόκειτο να παντρευτεί ένα φάντασμα, αλλά τελικά ακύρωσε τον γάμο γιατί -όπως υποστήριξε- ήταν άτακτο, αφού έπινε αλκοόλ και έκανε χρήση ναρκωτικών. 

Η Amethyst Realm επρόκειτο να παντρευτεί με το φάντασμα Ray αλλά τελικά το μετάνιωσε, αφού όπως είπε, ήταν εξαφανισμένο.

Η κοπέλα μιλώντας σε πρωινή εκπομπή είπε πως «Τώρα, έχουμε κλείσει το γάμο. Τα πήγαινε πολύ καλά μέχρι να πάμε διακοπές, δηλαδή τον περασμένο Μάιο αλλά μετά άλλαξε εντελώς».

Ο παρουσιαστής προσπαθούσε να συγκρατηθεί για να μην γελάσει, ενώ η παρουσιάστρια την ρώτησε με ποιον τρόπο έχει αλλάξει το φάντασμα.

Η πρώην νύφη που θα απαντήσει: «Νομίζω ότι ίσως ένιωσε άσχημα και πως εξαφανίστηκε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Όταν επέστρεφε θα έφερνε άλλα πνεύματα στο σπίτι και θα έμεναν για μέρες», είπε.

Όταν ρωτήθηκε που μπορεί να οφείλεται αυτή η ασυνήθιστη συμπεριφορά του φαντάσματος είπε πως συνέχεια ήταν σε πάρτι, κάνοντας χρήση ναρκωτικών και πίνοντας αλκοόλ.

Πηγή: gazzetta.gr