Αλειφέρη: Επίσκεψη σε ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η υποψήφια δήμαρχος Καλαμάτας, Ελένη Αλειφέρη, συνοδευόμενη από μέλη του συνδυασμού της πραγματοποίησε σήμερα (10-5-2019) επίσκεψη στη ΔΕΗ και στη ΔΕΔΔΗΕ, όπου συζήτησε με τους διευθυντές σημαντικά θέματα που αφορούν στο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας.
Συγκεκριμένα με τον τεχνικό διευθυντή Γ. Καράμπελα, συζητήθηκε το πρόγραμμα υπογειοποίησης του δικτύου ηλεκτρικού ρεύματος στον Δήμο Καλαμάτας και διαπιστώθηκε η ανάγκη έγκαιρου προγραμματισμού από πλευράς του Δήμου και συνεργασίας με τη
ΔΕΔΔΗΕ για τα έργα αναπλάσεων προκειμένου να επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Η κυρία Αλειφέρη υπογράμμισε ότι με δημοτική αρχή του συνδυασμού της, ο Δήμος θα προγραμματίζει και θα γνωστοποιεί τα έργα ανάπλασης σε βάθος τριετίας. Έτσι, θα προηγούνται τα έργα του υπογείου δικτύου, θα ακολουθούν αυτά των αναπλάσεων του Δήμου με αποτέλεσμα το πολλαπλό όφελος για τον Δήμο.
Ακόμη, συζητήθηκε η ανάγκη ένταξης, επέκτασης και ανάληψης του δικτύου δημοτικού φωτισμού σε όλο το Δήμο. Τέλος, έγινε ανταλλαγή απόψεων για ζητήματα αισθητικής της πόλης που επηρεάζονται από εγκαταστάσεις της ΔΕΔΔΗΕ, καθώς επίσης και θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος.