Αλληλεγγύη για μαθήτρια από την Καλαμάτα που εμφάνισε σοβαρό πρόβλημα υγείας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Κινητοποίηση έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες από το Σύλλογο Γονέων του 14ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας και τα ΚΔΑΠ του ίδιου σχολείου, για την 6χρονη Διονυσία – Νεκταρία που χρειάζεται άμεση βοήθεια. Το παιδί διαγνώστηκε με ένα σπάνιο σύνδρομο στο μυελό των οστών και χρειάζεται άμεση χειρουργική επέμβαση αλλιώς θα καθηλωθεί σε αναπηρικό αμαξίδιο, όπως γίνεται γνωστό από τη σχετική ανακοίνωση.
Ετσι, υπάρχουν πλέον σε διάφορα σημεία της Καλαμάτας κουμπαράδες για να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό. Οι κουμπαράδες βρίσκονται στα καταστήματα – σχολεία: χαρτοπωλείο “Ανδριανόπουλος” Αθηνών 96, “Coffee island” Αθηνών 96, φαρμακείο Ετεοκλής Δεμπεγιώτης, καφέ “Seven”, “Tο μπακάλικο της Βιβής”, αρτοποιείο “Βενιός”, “Treenity” καφέ, χρωματοπολείο “Ξυγκώρος”, “Cοfee department”, 14ο Δημοτικό Σχολείο, “Cinnamon coffee”, 2ο Δημοτικό Σχολείο, “Friends cafe”.

Την Τρίτη 13 Ιουνίου και ώρα 08:00 το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας οι “Ακροβάτες” θα παίξουν για την Διονυσία- Νεκταρία. Τη συναυλία στηρίζει η ‘Ενωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Καλαμάτας και ο Δήμος Καλαμάτας.