Ανανέωση της θητείας του Δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου – Επικράτησε από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 59,51%

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε ανανέωση της θητείας του Δημάρχου Καλαμάτας Αθανασίου Π. Βασιλόπουλου προέβη το εκλογικό σώμα, κατά τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών, με καταμετρημένες τις ψήφους σε 149 από τα 149 εκλογικά τμήματα του Δήμου Καλαμάτας ο συνδυασμός «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» με επικεφαλής τον Θανάση Βασιλόπουλο λαμβάνει ποσοστό 59,51%.

υπες εκλ

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος, έφθασε στο εκλογικό του κέντρο, επί της πλατείας Σιδηροδρομικού Σταθμού, λίγα λεπτά μετά τις 23:00, όπου έγινε δεκτός με θερμότατες εκδηλώσεις των υποστηρικτών του και παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος και νέος Δήμαρχος Καλαμάτας, ανέφερε: «Πριν από 3 μέρες στην κεντρική μας πλατεία είχα πει ότι είμαστε πολλοί και είμαστε αποφασισμένοι. Τελικά είμαστε πιο πολλοί! Και είμαστε αποφασισμένοι να πάμε τα χωριά μας και την Καλαμάτα μας ακόμα πιο μπροστά! Να κάνουμε πράξεις τις δεσμεύσεις μας. Να υλοποιήσουμε τον σχεδιασμό μας. Να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη σας. Για μας η νέα αυτοδιοικητική περίοδος ξεκινά αύριο. Αύριο το πρωί! Δεν θα χάσουμε ούτε λεπτό! Οφείλουμε να τιμήσουμε αυτή την εμπιστοσύνη. Είναι τεράστια ευθύνη αυτό που έγινε. Και θα το κάνουμε αυτό! Θα συνεργαστούμε και θα δουλέψουμε σκληρά, θα πετύχουμε όσα έχουμε υποσχεθεί. Θα τιμήσουμε την υπόσχεσή μας σε όλους εσάς. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους εσάς για την εντυπωσιακή σας εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, στη “Δημιουργική Πρωτοβουλία για τον Δήμο Καλαμάτας. Θέλω να ευχαριστήσω τους 275 υποψηφίους του συνδυασμού. Αν έπρεπε να διαλέξω, θα διάλεγα πάλι εσάς. Θέλω να ευχαριστήσω τους περίπου 200 συνεργάτες μου, εθελοντές που δούλεψαν για τον συνδυασμό. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον πρόεδρό μας, τον Αντώνη Σαμαρά, όχι μόνο γιατί ήταν δίπλα μου την προεκλογική περίοδο, αλλά κυρίως γιατί τα τέσσερα δύσκολα χρόνια που πέρασαν, κάθε φορά που χρειαζόμουν βοήθεια, μού άνοιγε πόρτες. Και εγώ αυτές τις πόρτες τις κρατούσαν ανοιχτές. Μου τις άνοιγε και αυτό έχει σημασία για μένα. Πρόεδρε, ευχαριστώ! Θέλω να ευχαριστήσω επίσης την οικογένειά μου. Την οικογένεια τη δική μου, αλλά και την οικογένεια της γυναίκας μου. Είμαστε μία οικογένεια. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά μου, τη γυναίκα μου. Και θα μου επιτρέψετε να ευχαριστήσω την καλύτερη campaign manager που είχε ποτέ ο Δήμος Καλαμάτας και Συνδυασμό, τη γυναίκα μου! Δεν έχω λόγια. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου! Δεν θα σας προδώσω ποτέ!».