Απονομή του βραβείου δοκιμίου και των υποτροφιών Φωτέα την ερχόμενη Δευτέρα 21 Αυγούστου, στην Καλαμάτα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε εκδήλωση που θα γίνει στη συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου Pharae Palace, στην Καλαμάτα, την ερχόμενη Δευτέρα 21 Αυγούστου, στις 8.30 το βράδυ, θα επιδοθεί το βραβείο Δοκιμίου Ελευθέρου Στοχασμού στη μνήμη του Παναγιώτη Φωτέα, για το 2022.

Το φετινό βραβείο απέσπασε το βιβλίο του πρέσβη επί τιμή Γιώργου Γεννηματά, με τίτλο “Ακόμη και με δανεικό στυλό γράφεται η ιστορία”.

Θα προηγηθεί η απονομή σε αριστούχους φοιτητές των υποτροφιών, τις οποίες είχε θεσπίσει o αείμνηστος καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος στη μνήμη του Παναγιώτη Φωτέα.

Υπενθυμίζεται ότι η αρμόδια για τις υποτροφίες επιτροπή αποφάσισε, τον προηγούμενο μήνα, ότι βάσει της ισχύουσας προκήρυξης δικαιούχοι της υποτροφίας για το έτος εισαγωγής 2022 είναι η Μαρίνα Αθ. Καραλέκα,  απόφοιτη του 4ου Ημερησίου Γενικού Λυκείου Καλαμάτας και ο Νικόλας Νεκτ. Μελάς, απόφοιτος του Ημερήσιου Γενικού Λυκείου Κυπαρισσίας, που επέτυχαν στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμάτας και το Ιδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου.